|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:25 am
Vykk wow...ja zaczalem chwile temu i juz dalem dupy bo zamiast zbudowacelektorwnie to surowce poszly na kopalnie a tego nie zauwazylem...moze jakies wskazowki dla poczatkujacego?? buduj zawsze pierwsza elektrownie zeby nie miec debetu na energii-- wybuduj kopalnie do mniej wiecej 7 levelu potem zacznij badania-- zajmij sie najpierw systemami obronnymi flote buduj na koncu, kolonizuj planetki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:27 am
*zlapala miotle i wziela sie do sprzątania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Vykk wow...ja zaczalem chwile temu i juz dalem dupy bo zamiast zbudowacelektorwnie to surowce poszly na kopalnie a tego nie zauwazylem...moze jakies wskazowki dla poczatkujacego?? buduj zawsze pierwsza elektrownie zeby nie miec debetu na energii-- wybuduj kopalnie do mniej wiecej 7 levelu potem zacznij badania-- zajmij sie najpierw systemami obronnymi flote buduj na koncu, kolonizuj planetki wink to ja chyba zaczne jeszcze raz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:29 am
Vykk: Na forum jest przewodnik dla nowych uzytkownikow. Moge Ci tylko doradzic, zebys potem zaczal najpierw budowac obrone a dopiero potem statki, bo na poczatku mi rozwalali cala flote na biezaco i kradli surowce crying Bardzo korzystnym zakupem jest recykler- na zbieraniu smieci mozna sie nie raz lepiej dorobic niz na wojnach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:31 am
Lethiel *zlapala miotle i wziela sie do sprzątania* [bierze droogą miotłę i też sprząta] wink papa Pisiek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:32 am
Lethiel *zlapala miotle i wziela sie do sprzątania* moze.. moge liczyc na pomoc ?? xd *pozamiatala salate na mala goorke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:32 am
Lethiel Lethiel *zlapala miotle i wziela sie do sprzątania* moze.. moge liczyc na pomoc ?? xd *pozamiatala salate na mala goorke* ja ci pomagam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:34 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Lethiel *zlapala miotle i wziela sie do sprzątania* moze.. moge liczyc na pomoc ?? xd *pozamiatala salate na mala goorke* ja ci pomagam biggrin dziekooje Kittooś whee *przytuuuuuuuuuuula* *bieshe sie za zeskrobywanie makaronu z okien*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:35 am
Omega Sun Vykk: Na forum jest przewodnik dla nowych uzytkownikow. Moge Ci tylko doradzic, zebys potem zaczal najpierw budowac obrone a dopiero potem statki, bo na poczatku mi rozwalali cala flote na biezaco i kradli surowce crying Bardzo korzystnym zakupem jest recykler- na zbieraniu smieci mozna sie nie raz lepiej dorobic niz na wojnach wink eee...mam 77metalu 360krysztalu i energii 22 z czego cala zuzywana...jak tu skombinowac sobie teraz przyrost dodatkow metalu jesli zaczalem grac z 10 min temu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:36 am
Lethiel dziekooje Kittooś whee *przytuuuuuuuuuuula* *bieshe sie za zeskrobywanie makaronu z okien* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:39 am
Sei chan Lethiel dziekooje Kittooś whee *przytuuuuuuuuuuula* *bieshe sie za zeskrobywanie makaronu z okien* O.o xd .. przeczytaj pare postoow wczesniej cio tiu sie dzialo xd *moowi zcierając rozplaskane pomidory z szafek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:42 am
Vykk Omega Sun Vykk: Na forum jest przewodnik dla nowych uzytkownikow. Moge Ci tylko doradzic, zebys potem zaczal najpierw budowac obrone a dopiero potem statki, bo na poczatku mi rozwalali cala flote na biezaco i kradli surowce crying Bardzo korzystnym zakupem jest recykler- na zbieraniu smieci mozna sie nie raz lepiej dorobic niz na wojnach wink eee...mam 77metalu 360krysztalu i energii 22 z czego cala zuzywana...jak tu skombinowac sobie teraz przyrost dodatkow metalu jesli zaczalem grac z 10 min temu xp no coz, gra ma to do siebie, ze wolno sie toczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:42 am
Lethiel Sei chan Lethiel dziekooje Kittooś whee *przytuuuuuuuuuuula* *bieshe sie za zeskrobywanie makaronu z okien* O.o xd .. przeczytaj pare postoow wczesniej cio tiu sie dzialo xd *moowi zcierając rozplaskane pomidory z szafek* Nyu....Rozwalilas kuchnie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|