|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:15 am
Lethiel *spoglada na balagan w gildi* *patrzy na swoje ubranko* uh... chyba bedzie tsheba posprzatać xd pewnie tak koffane whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:16 am
Lethiel *spoglada na balagan w gildi* *patrzy na swoje ubranko* uh... chyba bedzie tsheba posprzatać xd własnie mi sie przypomnialo ze zostawilem żelazko na gazie xd >.< xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:17 am
Ma ktos trzy niebieksie rybki?? Do helmu mi brakuje a cholery nie chca sie lapac same pebbo wyskakuja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:18 am
okej bede pozniej whee ide troche popracowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:18 am
Sei chan Ma ktos trzy niebieksie rybki?? Do helmu mi brakuje a cholery nie chca sie lapac same pebbo wyskakuja crying ja mam whee 3nodding .. ale jak ci je dac ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:19 am
Miss_Karina okej bede pozniej whee ide troche popracowac whee papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:21 am
Lethiel Sei chan Ma ktos trzy niebieksie rybki?? Do helmu mi brakuje a cholery nie chca sie lapac same pebbo wyskakuja crying ja mam whee 3nodding .. ale jak ci je dac ?? O.o Wkladasz do marketu na only bid, dajesz starting bid 1 gold i akceptujesz jak ja zbiduje, ja tak zawsze robie jak komus rybki daje Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:21 am
Ok, to ja zmykam, papatki wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:22 am
Sei chan Lethiel Sei chan Ma ktos trzy niebieksie rybki?? Do helmu mi brakuje a cholery nie chca sie lapac same pebbo wyskakuja crying ja mam whee 3nodding .. ale jak ci je dac ?? O.o Wkladasz do marketu na only bid, dajesz starting bid 1 gold i akceptujesz jak ja zbiduje, ja tak zawsze robie jak komus rybki daje Nyu=^_^= oki whee .. jush wystawiam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:23 am
wow...ja zaczalem chwile temu i juz dalem dupy bo zamiast zbudowacelektorwnie to surowce poszly na kopalnie a tego nie zauwazylem...moze jakies wskazowki dla poczatkujacego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|