|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:54 am
~~lena-undesaid~~ aaaaaaaaaaaa;] *włazi do sałatki* Ratunku!!!! Tu jest slisko!!!! *upada, zostaje zasytana przez groszek i przykryta sąłatą* phyhy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o ... *zaczyna skakać w misce salatki ze szcześcia* whee 4laugh whee dostalam pinkboxika !!!! whee whee whee otwierać ??? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:55 am
tu sie normalnie gastronomiczna perwersja szerzy.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai redface emm xd no przeciez keczup latwo schodzi xd cool Pisiu... moze zaniesc was do zmywarki i was wykapac? xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lavagetas_heqetai redface emm xd no przeciez keczup latwo schodzi xd " rękami ściera " cooo...... ? :> xd xd xd eme... sama sobie poradze xd *idzie w kieroonku lazienki* O.o *szarps lańcuch* argh.. xd *znowu ladooje pośrood salaty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ... *zaczyna skakać w misce salatki ze szcześcia* whee 4laugh whee dostalam pinkboxika !!!! whee whee whee otwierać ??? ninja gratuluje 3nodding otworz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:56 am
Lethiel O.o ... *zaczyna skakać w misce salatki ze szcześcia* whee 4laugh whee dostalam pinkboxika !!!! whee whee whee otwierać ??? ninja jasne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd skosztowac...czy zjesc...wole skosztowac i posmakowac... blaugh mraurrrr....to posmakooj twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy tu sie normalnie gastronomiczna perwersja szerzy......... dopiero teraz to zauwazyles eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:57 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai redface emm xd no przeciez keczup latwo schodzi xd cool Pisiu... moze zaniesc was do zmywarki i was wykapac? xd whee no chodz- zobaczysz co z toba zrobimy xd Lenka majonez najlepszy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy tu sie normalnie gastronomiczna perwersja szerzy......... To nie ja!! To LH zaczal!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd skosztowac...czy zjesc...wole skosztowac i posmakowac... blaugh mraurrrr....to posmakooj twisted chyba jednak mi nie wolno w ten sposob o ktroym wspominialem tam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:58 am
~~lena-undesaid~~ opcy tu sie normalnie gastronomiczna perwersja szerzy......... To nie ja!! To LH zaczal!! XD dobra dobra......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|