|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:46 am
Lethiel Lavagetas_heqetai łaaa moje włosiska xd xd blaugh twisted O.o .. buuuuuuuuu crying crying crying *cala lepi sie od keczapu* sad .. nu nie smutaj :c(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd no uwazaj bo cie schrupie xd Lenka- wpadni dostaniesz porcją..emm tzn porcje blaugh Mam wejść do wwaszej sałatki;]?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd a potem dostanie po ryju od Wodza..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:47 am
PointZer0 Lethiel Lavagetas_heqetai łaaa moje włosiska xd xd blaugh twisted O.o .. buuuuuuuuu crying crying crying *cala lepi sie od keczapu* sad .. No widzisz Lava , teraz musisz Lethiel wylizać wink xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:47 am
Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd skosztowac...czy zjesc...wole skosztowac i posmakowac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:48 am
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd no uwazaj bo cie schrupie xd Lenka- wpadni dostaniesz porcją..emm tzn porcje blaugh Mam wejść do wwaszej sałatki;]? naturalnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd a potem dostanie po ryju od Wodza..... xd chcesz to siem częstuj... Wodzu nie będzie zły jak dostanie taką samą porcję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd a potem dostanie po ryju od Wodza..... xd pewnie tak xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd a potem dostanie po ryju od Wodza..... xd a no tak... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:50 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai łaaa moje włosiska xd xd blaugh twisted O.o .. buuuuuuuuu crying crying crying *cala lepi sie od keczapu* sad .. nu nie smutaj :c( *tylko jeszcze bardziej rozsmarował* xd ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:53 am
aaaaaaaaaaaa;] *włazi do sałatki* Ratunku!!!! Tu jest slisko!!!! *upada, zostaje zasytana przez groszek i przykryta sąłatą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:54 am
Lavagetas_heqetai redface emm xd no przeciez keczup latwo schodzi xd " rękami ściera " cooo...... ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|