|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:38 am
mi sie wydaje ze jak ktos siedzi prawie caly czas na gildii to o siga sie martwic nie musi... (nie przesadnie duzego oczywiscie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:38 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai łaaa xd xd xd za swoje blaugh *zaslania sie lisciami salaty* xd *rzooca w niego rzodkiewkowymi ozdoobkami zza tarczy z Salaty* xd xd xd xd xd xd O.o aaaaaaaa !!!! xd xd xd twisted *smarooje mu wlosy musztardą* *obsypooje tartym serem* blaugh łaaa moje włosiska xd xd blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:39 am
opcy mi sie wydaje ze jak ktos siedzi prawie caly czas na gildii to o siga sie martwic nie musi... (nie przesadnie duzego oczywiscie) Teoreycznie tak , ale zbyt duży Sig czasem przeszkadza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:40 am
PointZer0 opcy mi sie wydaje ze jak ktos siedzi prawie caly czas na gildii to o siga sie martwic nie musi... (nie przesadnie duzego oczywiscie) Teoreycznie tak , ale zbyt duży Sig czasem przeszkadza sweatdrop yep...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:41 am
Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:41 am
PointZer0 opcy mi sie wydaje ze jak ktos siedzi prawie caly czas na gildii to o siga sie martwic nie musi... (nie przesadnie duzego oczywiscie) Teoreycznie tak , ale zbyt duży Sig czasem przeszkadza sweatdrop a ja mam dużego siga?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:42 am
Kitty-ShadowCat PointZer0 opcy mi sie wydaje ze jak ktos siedzi prawie caly czas na gildii to o siga sie martwic nie musi... (nie przesadnie duzego oczywiscie) Teoreycznie tak , ale zbyt duży Sig czasem przeszkadza sweatdrop a ja mam dużego siga?? wink Wishlist w połączeniu z Linkiem do questu missTao jest duzy , ale jeszcze znośny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDA co z moim makaronem, nasz specu od gastronomii?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:43 am
Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd Perwersja się szerzy na Gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:43 am
Lavagetas_heqetai łaaa moje włosiska xd xd blaugh twisted O.o .. buuuuuuuuu crying crying crying *cala lepi sie od keczapu* sad ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:44 am
PointZer0 opcy mi sie wydaje ze jak ktos siedzi prawie caly czas na gildii to o siga sie martwic nie musi... (nie przesadnie duzego oczywiscie) Teoreycznie tak , ale zbyt duży Sig czasem przeszkadza sweatdrop nie mowie o jakims ultra duzym...... ale jak jest troszke wiekszy to nie przeszkadza.. a jak przeszkadza to sie zwraca uwage a nie "Report this user" mnie osobiscie bardziej random sigi wnerwiaja.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd no uwazaj bo cie schrupie xd Lenka- wpadni dostaniesz porcją..emm tzn porcje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai łaaa moje włosiska xd xd blaugh twisted O.o .. buuuuuuuuu crying crying crying *cala lepi sie od keczapu* sad .. No widzisz Lava , teraz musisz Lethiel wylizać wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:45 am
PointZer0 Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat thx opcuś.... thx lh... [włazi w sterte sałaty] blaugh jupi :cDmraurrr twisted jestem żywym żarciem...głodny ktoś? xd Perwersja się szerzy na Gildii xd mraurrrrrr twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|