|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:28 am
~~lena-undesaid~~ Siema:3 *czuje sie zauwarzona* Tak poza tym, to czytałam waszą pogadanke o Prinee. I szczerze mowiac, to ja jestem za tym zeby jej dac druga szanse XD Bez obrazy, ale jestes ostatnia osoba ktora powinna zabierac glos na ten temat stare Poza tym to ZAMKNIETY TEMAT stressed To, ze sie nam przemknelas podstepem przez ponowny proces rekrutacyjny nie znaczy, ze bedziemy od razu milosierni dla wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:28 am
_cleef_ one nie so 1024x768 !. ale so takie ladne lol One nie , ale u mnie na screenie w resie 1024x768 te sigi rozciagaja obraz. To ze sa ładne nie przeszkada w zamieszzeniu linka do nich xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:29 am
Zero, Opcy: No własnie zauwarzyłam, ten czerwony napis Kukusa :3 LH: chetnie makaron, ale jak cos to z sosem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:30 am
Miss_Karina Clee... sigi nie musza byc "idealne" kazdemu zdarza sie miec odrobine za duzy obrazek w sigu i prosze o nieczepianie sie tego xp stare czy 160 pixeli to troche ? no i nawet niewolno miec 1 pixel za duzy, mi zdjeli sig bo mialem 480x502
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:30 am
Lethiel Lavagetas_heqetai łaaa xd xd xd za swoje blaugh *zaslania sie lisciami salaty* xd *rzooca w niego rzodkiewkowymi ozdoobkami zza tarczy z Salaty* xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:31 am
_cleef_ Miss_Karina Clee... sigi nie musza byc "idealne" kazdemu zdarza sie miec odrobine za duzy obrazek w sigu i prosze o nieczepianie sie tego xp stare czy 160 pixeli to troche ? no i nawet niewolno miec 1 pixel za duzy, mi zdjeli sig bo mialem 480x502 pfeh... nie bede juz sie udzielac na ten temat xp ide po herbate... pewnie wystygla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:33 am
jestem już.... brrrrrr zimno.... ktoś mnie musi teraz przytulic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:34 am
Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina Clee... sigi nie musza byc "idealne" kazdemu zdarza sie miec odrobine za duzy obrazek w sigu i prosze o nieczepianie sie tego xp stare czy 160 pixeli to troche ? no i nawet niewolno miec 1 pixel za duzy, mi zdjeli sig bo mialem 480x502 pfeh... nie bede juz sie udzielac na ten temat xp ide po herbate... pewnie wystygla sweatdrop Zasady to zasay , jakby ustąpili przy 1 to by potem były setki pretensji że czemu nie o 2 , 3 , 5 , 10 , 50 i tak dalej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:34 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai łaaa xd xd xd za swoje blaugh *zaslania sie lisciami salaty* xd *rzooca w niego rzodkiewkowymi ozdoobkami zza tarczy z Salaty* xd xd xd xd xd xd O.o aaaaaaaa !!!! xd xd xd twisted *smarooje mu wlosy musztardą* *obsypooje tartym serem* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:35 am
Kitty-ShadowCat jestem już.... brrrrrr zimno.... ktoś mnie musi teraz przytulic whee *przytula* dajesz dobry przyklad innym dziewczynom......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:35 am
Kitty-ShadowCat jestem już.... brrrrrr zimno.... ktoś mnie musi teraz przytulic whee wlaz do nas, u nas cieplo w salatce xd niezle ciuchy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|