|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk hejka wszystkim... zastalem opcego? taaaaaaaa...... @Cleef: rozszerzasz ekran............ stare mam dla ciebei 2 newsy 12
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekhm... To ja mopże jeszcze raz: Co słychać????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:18 am
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire uch..rozciągasz stronę cleef >__< podoba mi się pingwinek. dzieki I nie rosciagam jak sayo gdy on daje linki ! ??? nvm.. Będziesz te zwierzaczki sprzedawał? gdy zdobede prace, bede placil za server.
ty masz w sygnaturce obrazek (640x480)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:18 am
Rynn the Vampire No nie, nie mogę się przyzwyczaić do tej czerwieni... mee to >.< bardziej ci pasowal srebrny i czarny whee ale zmieniles wiec coz... stalo sie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:19 am
Witam Lenę i Omegę xd
*cmok w polika obywdu dam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ekhm... To ja mopże jeszcze raz: Co słychać???? witaj-- w porzadeczku-- makaronu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai taa, moje krolestwo, sam makaron xd no i te twoje salatki wink whee whee makaron moowish ?? :> ... twisted *wywala mu miske makaronu na glowe* hehe blaugh *proobooje uciec* *szarps lańcuchem* *ladooje w salatce* argh... xd ozeszty xd dobrze ci tak xd xd xd xd piiiiiiiiiisk *wciaga go do salatki* blaugh lets fight !!! xd *pac pomidorem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:20 am
Miss_Karina Rynn the Vampire No nie, nie mogę się przyzwyczaić do tej czerwieni... mee to >.< bardziej ci pasowal srebrny i czarny whee ale zmieniles wiec coz... stalo sie whee No to mi zaproponujcie strój blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina Rynn the Vampire No nie, nie mogę się przyzwyczaić do tej czerwieni... mee to >.< bardziej ci pasowal srebrny i czarny whee ale zmieniles wiec coz... stalo sie whee No to mi zaproponujcie strój blaugh hmmm oka whee jak bede miala jakis pomysl to zapodam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel xd xd xd piiiiiiiiiisk *wciaga go do salatki* blaugh lets fight !!! xd *pac pomidorem* xd zemsta! xd mwahaha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam Lenę i Omegę xd *cmok w polika obywdu dam* Siema:3 *czuje sie zauwarzona* Tak poza tym, to czytałam waszą pogadanke o Prinee. I szczerze mowiac, to ja jestem za tym zeby jej dac druga szanse XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:22 am
PointZer0 Miss_Karina Rynn the Vampire No nie, nie mogę się przyzwyczaić do tej czerwieni... mee to >.< bardziej ci pasowal srebrny i czarny whee ale zmieniles wiec coz... stalo sie whee No to mi zaproponujcie strój blaugh stroj "Adama" ci zaraz zaproponuja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|