|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:12 am
Vykk hejka wszystkim... zastalem opcego? witaj Vykkoś 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee opcoos gdzies tu sie kręci wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:13 am
~~lena-undesaid~~ Siemka!! *włazi szcześliwa jak niewiadomo kto* biggrin biggrin Co słychać??> hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Cleef , na drugi raz daj linka bo rozcagasz stronę. Proponuje to też zamieszczać raczej na topicu do tego przeznaczonym. łuuu...straszny mod sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Jak to sami faceci...a Rynn i ja? Rynn- dendrofil to taki ktoś kto się podnieca roślinami XD im wiecej tym lepiej xd No dlatego idziesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire uch..rozciągasz stronę cleef >__< podoba mi się pingwinek. dzieki I nie rosciagam jak sayo gdy on daje linki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:14 am
_cleef_ Rynn the Vampire uch..rozciągasz stronę cleef >__< podoba mi się pingwinek. dzieki I nie rosciagam jak sayo gdy on daje linki ! ??? nvm.. Będziesz te zwierzaczki sprzedawał?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:14 am
Rynn the Vampire PointZer0 Cleef , na drugi raz daj linka bo rozcagasz stronę. Proponuje to też zamieszczać raczej na topicu do tego przeznaczonym. łuuu...straszny mod sweatdrop to tylko prośba. Cleef , i co z tego że nie jak Sayo , Ty też rozciagasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:15 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Jak to sami faceci...a Rynn i ja? Rynn- dendrofil to taki ktoś kto się podnieca roślinami XD im wiecej tym lepiej xd No dlatego idziesz XD no ma sie rozumiec. pomaluje pedzelkiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire uch..rozciągasz stronę cleef >__< podoba mi się pingwinek. dzieki I nie rosciagam jak sayo gdy on daje linki ! ??? nvm.. Będziesz te zwierzaczki sprzedawał? wlasnie ze rozciagasz Clee xp zamiast obrazkow wklepaj linki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Rynn the Vampire PointZer0 Cleef , na drugi raz daj linka bo rozcagasz stronę. Proponuje to też zamieszczać raczej na topicu do tego przeznaczonym. łuuu...straszny mod sweatdrop to tylko prośba. Cleef , i co z tego że nie jak Sayo , Ty też rozciagasz. No nie, nie mogę się przyzwyczaić do tej czerwieni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wszystkim... zastalem opcego? taaaaaaaa...... @Cleef: rozszerzasz ekran............ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:17 am
_cleef_ Rynn the Vampire uch..rozciągasz stronę cleef >__< podoba mi się pingwinek. dzieki I nie rosciagam jak sayo gdy on daje linki ! wlasnie, ze rozciagasz blaugh Ja mam maly monitor to wszystko widze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|