|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:57 am
PointZer0 Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] Ja o czymś chyba nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Kukus jedziesz jutro na Impreze na Yelonky? zastanawiam się właśnie... chyba pojadę... przybędziemy jako hipisi przebrani za nazistów [in cognito będziemy] blaugh ja do nich nie ide...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] ejj co samych facetow-- ja tez werbuje--hmm Ita napewno by sie zgodzila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] Ja o czymś chyba nie wiem sweatdrop bedziesz mogl sobie pomachac.... ptakiem przed Delein... sweatdrop wink Ej, już robiliście ze mnie nimfomanke, zoofilke i o mało nie lesbę, ale chyba starczy sweatdrop xd O, Rynn, wspaniale *zapisuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] Ja o czymś chyba nie wiem sweatdrop bedziesz mogl sobie pomachac.... ptakiem przed Delein... sweatdrop wink eek Ozz.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:59 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] ejj co samych facetow-- ja tez werbuje--hmm Ita napewno by sie zgodzila stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:00 am
Del , do tytułunimfomanki sama się przyznałaś , tak jak do zoofilii xd A lesby z Ciebie nie robiłem...
chociarz...
*zamyślił się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Del , do tytułunimfomanki sama się przyznałaś , tak jak do zoofilii xd A lesby z Ciebie nie robiłem... chociarz... *zamyślił się* ..to ja się też powinnam przyznać do nimfomanii? sweatdrop Lav, potwierdź wreszcie >___<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:01 am
hmmm.... chyba jeszcze nie do konca sie przyzwyczailam sie do twoich txtoow whee blaugh sweatdrop ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Del , do tytułunimfomanki sama się przyznałaś , tak jak do zoofilii xd A lesby z Ciebie nie robiłem... chociarz... *zamyślił się* Hm..nimfomanka...zoofilka *patrzy na ogonek Pisarza*... Chociarz co? stressed whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai no tak, jesteśmy skuci xd hmm dobra to nurkujemy do lodowki> :cD ninja *tajniasty wskok do lodoowki* argh... stressed *wstaje z podlogi* *otwiera lodoowke* khekhem... *wskakkooje do lodoowki* whee gapcia ja tu przywiazany jestem spokojnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|