|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:52 am
Rynn the Vampire I zn�w się będę musiała do Ciebie przyzwyczajać..coś ty z sobą zrobił? ^^''
ha, za niedługo jadę do katowic na spotkanie..będzie Ibris, Prinee..ktoś jeszcze chce się załapać? :> nu ja bym chciała, ale nie mogę ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:53 am
PointZer0 Rynn the Vampire I znię będę musiała do Ciebie przyzwyczajać..coś ty z sobą zrobił? ^^''
ha, za niedługo jadę do katowic na spotkanie..będzie Ibris, Prinee..ktoś jeszcze chce się załapać? :> Hej Rynn , a co źle to wygląda ? sweatdrop hm...dobrze..ale..inaczej? Chyba wolałam cię w szarościach i czerniach. Przyzwyczaję się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel witaj spowrotem ninja whee witam znow-- mielismy jesc-- zrobilas moze coś dobrego? xd 3nodding hmm.. sweatdrop .. ze tak to ujem.. mam zwiazane ręce xd xd xd no tak, jesteśmy skuci xd hmm dobra to nurkujemy do lodowki> :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire PointZer0 Rynn the Vampire I znię będę musiała do Ciebie przyzwyczajać..coś ty z sobą zrobił? ^^''
ha, za niedługo jadę do katowic na spotkanie..będzie Ibris, Prinee..ktoś jeszcze chce się załapać? :> Hej Rynn , a co źle to wygląda ? sweatdrop hm...dobrze..ale..inaczej? Chyba wolałam cię w szarościach i czerniach. Przyzwyczaję się 3nodding *nie dostanie gazetą w jaźwę whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:54 am
hej Rynncia xd ja tez musze od nowa sie przyzwyczajac do wygladu Zerusia.... bardziej mu pasowaly te srebrne wloski.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:54 am
Kukus jedziesz jutro na Impreze na Yelonky?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:55 am
Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Rynn the Vampire PointZer0 Rynn the Vampire I znię będę musiała do Ciebie przyzwyczajać..coś ty z sobą zrobił? ^^''
ha, za niedługo jadę do katowic na spotkanie..będzie Ibris, Prinee..ktoś jeszcze chce się załapać? :> Hej Rynn , a co źle to wygląda ? sweatdrop hm...dobrze..ale..inaczej? Chyba wolałam cię w szarościach i czerniach. Przyzwyczaję się 3nodding *nie dostanie gazetą w jaźwę whee * uch, nie, nie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai no tak, jesteśmy skuci xd hmm dobra to nurkujemy do lodowki> :cD ninja *tajniasty wskok do lodoowki* argh... stressed *wstaje z podlogi* *otwiera lodoowke* khekhem... *wskakkooje do lodoowki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] Ja o czymś chyba nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:56 am
Kukus Lavagetas_heqetai obecnie moje blaugh Khm- czy ktos ma ochote na moje jajeczko? xd yyyyyyyyyyy... to ja podziękuję... wiesz, bardzo cię lubię... ale nie przy ludziach wink dobra, poczekam az wszyscy wyjda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus jedziesz jutro na Impreze na Yelonky? zastanawiam się właśnie... chyba pojadę... przybędziemy jako hipisi przebrani za nazistów [in cognito będziemy] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] Ja o czymś chyba nie wiem sweatdrop Tak tak, teraz się wykręca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein Lavagetas_heqetai (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?No właśnie zbieram chętnych...na razie zapisałam Pointa i Opcego :] Ja o czymś chyba nie wiem sweatdrop bedziesz mogl sobie pomachac.... ptakiem przed Delein... sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|