|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:48 am
Lethiel witaj spowrotem ninja whee witam znow-- mielismy jesc-- zrobilas moze coś dobrego? xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:48 am
Lavagetas_heqetai obecnie moje blaugh Khm- czy ktos ma ochote na moje jajeczko? xd ee ja raczej podziekuje nie gustuje w jajeczkach.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:49 am
Lavagetas_heqetai obecnie moje blaugh Khm- czy ktos ma ochote na moje jajeczko? xd pewnie ze tak zarzuc jednym biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:49 am
Lavagetas_heqetai obecnie moje blaugh Khm- czy ktos ma ochote na moje jajeczko? xd Ja, ja chcę ja! *cmok* blaugh Właśnie bierzcie przykład ze mnie...to kiedy orgia? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:50 am
Kukus Ozzwald Kiart ... rolleyes Nie musze ... jestem juz na tyle dojrzaly ze wiem o co chodzi ... nie ulegam kazdej kobiecie ... nie pijam Piwa ... jesli juz to tylko wytrawne trunki ...I do tego mam swoje zasady ... cool jeszcze ci sie zmieni... bedziesz ulagal... potem zrozumiesz ze glupi byles i wydales na nia fortune, bedziesz chcial sie napic ale malo chajsu wiec pojdziesz z kolegami na piwo a nie na wytrawne trunki. wytrawne drinki... nie ulega kobietom... odnoszę wrażenie że on jest "INNY"... kiart, jesteś "siostrą", że się tak zapytam? Nie ulegam wiekszosci kobiet .. sa wyjatki ... xd NIe jestem siostra ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel witaj spowrotem ninja whee witam znow-- mielismy jesc-- zrobilas moze coś dobrego? xd 3nodding do twoich jajeczek zrobila kielbaske na goraco... musz skoczyc do jakiegos sklepu monopolowego bo mnie glupoty do glowy przychodza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm ja mam budyń jakby ktoś chciał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:51 am
Lavagetas_heqetai Lethiel witaj spowrotem ninja whee witam znow-- mielismy jesc-- zrobilas moze coś dobrego? xd 3nodding hmm.. sweatdrop .. ze tak to ujme.. mam zwiazane ręce xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire I znię będę musiała do Ciebie przyzwyczajać..coś ty z sobą zrobił? ^^''
ha, za niedługo jadę do katowic na spotkanie..będzie Ibris, Prinee..ktoś jeszcze chce się załapać? :> Hej Rynn , a co źle to wygląda ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai obecnie moje blaugh Khm- czy ktos ma ochote na moje jajeczko? xd Ja, ja chcę ja! *cmok* blaugh Właśnie bierzcie przykład ze mnie...to kiedy orgia? XD (giętki jestem XD)
orgia? a z kim? ile ludzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai obecnie moje blaugh Khm- czy ktos ma ochote na moje jajeczko? xd yyyyyyyyyyy... to ja podziękuję... wiesz, bardzo cię lubię... ale nie przy ludziach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lavagetas_heqetai Lethiel witaj spowrotem ninja whee witam znow-- mielismy jesc-- zrobilas moze coś dobrego? xd 3nodding do twoich jajeczek zrobila kielbaske na goraco... musz skoczyc do jakiegos sklepu monopolowego bo mnie glupoty do glowy przychodza... Lol ja dzisiaj ide na Leśny Dzban - wino w worku :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:52 am
Rynn the Vampire I znię będę musiała do Ciebie przyzwyczajać..coś ty z sobą zrobił? ^^''
ha, za niedługo jadę do katowic na spotkanie..będzie Ibris, Prinee..ktoś jeszcze chce się załapać? :> witaj Rynnciu 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|