|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:43 am
Delein *puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :] biggrin witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Kukus Kiart ... wink ...Eh... Wy to macie problemy ... xd blaugh podrośniesz, zrozumiesz ... rolleyes Nie musze ... jestem juz na tyle dojrzaly ze wiem o co chodzi ... nie ulegam kazdej kobiecie ... nie pijam Piwa ... jesli juz to tylko wytrawne trunki ...I do tego mam swoje zasady ... cool jeszcze ci sie zmieni... bedziesz ulagal... potem zrozumiesz ze glupi byles i wydales na nia fortune, bedziesz chcial sie napic ale malo chajsu wiec pojdziesz z kolegami na piwo a nie na wytrawne trunki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :] Hejka ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale wy macie tematy z rana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Delein *puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :] Hej , Jak na ironię właśnie gadamy z Karinka o pewnej nimfomance z hentajami , wiesz cośmoże o tym Del ? wink xd *cmok w polika* o.O o wilku mowa xd whee ty... xd xd Co Wy macie z tymi gazetami , i Ty i Rynn no stop chlapiecie mnie po twarzy tymi papierzyskami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:45 am
Ozzwald Kiart ... rolleyes Nie musze ... jestem juz na tyle dojrzaly ze wiem o co chodzi ... nie ulegam kazdej kobiecie ... nie pijam Piwa ... jesli juz to tylko wytrawne trunki ...I do tego mam swoje zasady ... cool jeszcze ci sie zmieni... bedziesz ulagal... potem zrozumiesz ze glupi byles i wydales na nia fortune, bedziesz chcial sie napic ale malo chajsu wiec pojdziesz z kolegami na piwo a nie na wytrawne trunki. wytrawne drinki... nie ulega kobietom... odnoszę wrażenie że on jest "INNY"... kiart, jesteś "siostrą", że się tak zapytam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:46 am
czesc Pisiek whee Zerus- takie male zboczenie biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:46 am
Kukus Ozzwald Kiart ... rolleyes Nie musze ... jestem juz na tyle dojrzaly ze wiem o co chodzi ... nie ulegam kazdej kobiecie ... nie pijam Piwa ... jesli juz to tylko wytrawne trunki ...I do tego mam swoje zasady ... cool jeszcze ci sie zmieni... bedziesz ulagal... potem zrozumiesz ze glupi byles i wydales na nia fortune, bedziesz chcial sie napic ale malo chajsu wiec pojdziesz z kolegami na piwo a nie na wytrawne trunki. wytrawne drinki... nie ulega kobietom... odnoszę wrażenie że on jest "INNY"... kiart, jesteś "siostrą", że się tak zapytam? lol, tym textem mnie roz*****eś Kukus na łopatki xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:47 am
witaj spowrotem ninja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
obecnie moje blaugh Khm- czy ktos ma ochote na moje jajeczko? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :] Hej , Jak na ironię właśnie gadamy z Karinka o pewnej nimfomance z hentajami , wiesz cośmoże o tym Del ? wink xd *cmok w polika* Bardzo zabawne... Nie nie znam takowej XD *oddaje cmoka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:48 am
PointZer0 Kukus Ozzwald Kiart ... rolleyes Nie musze ... jestem juz na tyle dojrzaly ze wiem o co chodzi ... nie ulegam kazdej kobiecie ... nie pijam Piwa ... jesli juz to tylko wytrawne trunki ...I do tego mam swoje zasady ... cool jeszcze ci sie zmieni... bedziesz ulagal... potem zrozumiesz ze glupi byles i wydales na nia fortune, bedziesz chcial sie napic ale malo chajsu wiec pojdziesz z kolegami na piwo a nie na wytrawne trunki. wytrawne drinki... nie ulega kobietom... odnoszę wrażenie że on jest "INNY"... kiart, jesteś "siostrą", że się tak zapytam? lol, tym textem mnie roz*****eś Kukus na łopatki xd xd xd xd mnie tesh O.o xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|