|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:37 am
Miss_Karina Ozzwald skandal!!! poszedłem do lodowki, otwieram ja zeby wyjac piwko. Co sie okazało tam nie ma zadnego piwa... mataka z ojcem mi wypili... gonk masz kase? to idz se do spozywczego i kup xd w sporzywczym mnie juz nie obsluguja... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:37 am
PointZer0 Kukus scream chłopa wam trzeba scream Ja dziękuję. pewnie ze nam trza chlopa ale skad go wytrzasniemy? xp na pewno nie z pubu sweatdrop blaugh hej Ki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:38 am
Ozzwald Miss_Karina Ozzwald skandal!!! poszedłem do lodowki, otwieram ja zeby wyjac piwko. Co sie okazało tam nie ma zadnego piwa... mataka z ojcem mi wypili... gonk masz kase? to idz se do spozywczego i kup xd w sporzywczym mnie juz nie obsluguja... stare O.o ujć... wspolczucia... to nie mam pomyslow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miss_Karina Ozzwald skandal!!! poszedłem do lodowki, otwieram ja zeby wyjac piwko. Co sie okazało tam nie ma zadnego piwa... mataka z ojcem mi wypili... gonk masz kase? to idz se do spozywczego i kup xd w sporzywczym mnie juz nie obsluguja... stare xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Kukus scream chłopa wam trzeba scream Ja dziękuję. pewnie ze nam trza chlopa ale skad go wytrzasniemy? xp na pewno nie z pubu sweatdrop blaugh hej Ki xd Pub to akurat najprostrze i najszybsze wyjście xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Kukus scream chłopa wam trzeba scream Ja dziękuję. pewnie ze nam trza chlopa ale skad go wytrzasniemy? xp na pewno nie z pubu sweatdrop blaugh hej Ki xd a z kostnicy moze być ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:39 am
*puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:39 am
O.o. *wyczaiła Kukusa....* jupi [skacze, przewraca, przytula] witaj whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:40 am
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 Kukus scream chłopa wam trzeba scream Ja dziękuję. pewnie ze nam trza chlopa ale skad go wytrzasniemy? xp na pewno nie z pubu sweatdrop blaugh hej Ki xd Pub to akurat najprostrze i najszybsze wyjście xd prych... Ozz... nie nie chce zimnego drania ale jakiegos cieplutkiego whee Czesc Del xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:40 am
Delein *puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :] Hej , Jak na ironię właśnie gadamy z Karinka o pewnej nimfomance z hentajami , wiesz cośmoże o tym Del ? wink xd *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:41 am
Delein *puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :] witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kiart ... wink ...Eh... Wy to macie problemy ... xd blaugh podrośniesz, zrozumiesz ... rolleyes Nie musze ... jestem juz na tyle dojrzaly ze wiem o co chodzi ... nie ulegam kazdej kobiecie ... nie pijam Piwa ... jesli juz to tylko wytrawne trunki ...I do tego mam swoje zasady ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miss_Karina PointZer0 Kukus scream chłopa wam trzeba scream Ja dziękuję. pewnie ze nam trza chlopa ale skad go wytrzasniemy? xp na pewno nie z pubu sweatdrop blaugh hej Ki xd a z kostnicy moze być ? byle zesztywniał w odpowiedniej fazie w pewnej przestrzeni :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *puff* Avsko! Czyszczę właśnie klawiature, także jak mi się nawinie jakaś niepotrzebna literka, to sorki :] Hej , Jak na ironię właśnie gadamy z Karinka o pewnej nimfomance z hentajami , wiesz cośmoże o tym Del ? wink xd *cmok w polika* o.O o wilku mowa xd whee ty... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:43 am
Kiart Nie musze ... jestem juz na tyle dojrzaly ze wiem o co chodzi ... nie ulegam kazdej kobiecie ... nie pijam Piwa ... jesli juz to tylko wytrawne trunki ...I do tego mam swoje zasady ... cool wstyd mi za ciebie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|