|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:26 am
czesc wam koffane szkraby whee jak tam dzionek? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:27 am
PointZer0 Lethiel Ozzwald warto to zobaczyc bielizne Lethiel... blaugh eek redface sweatdrop .... xd xd xd PS: UT .. mraaaaaaaaaau.. whee UT ma jednawadę w.g. mnie , jest w zasadzie charakterystyczna dla Fire Engine : głowę można odstrzelić celujac nawet w plecy sweatdrop ale za to ma duzo trybow gry i map.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:27 am
Miss_Karina czesc wam koffane szkraby whee jak tam dzionek? whee Leniwie xd *cmok w policzek* Hej Karina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:28 am
Cześć Karina .........Eredin sciagaj maske słuchaj sie kobiet scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:28 am
Miss_Karina czesc wam koffane szkraby whee jak tam dzionek? whee własnie zjadłem spalome sniadanie, zapilem to sokiem jablkowym... jakis czas temu wziolem prysznic. A teraz wezme sobie browarka z lodowki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:29 am
Nightmaree Cześć Karina .........Eredin sciagaj maske słuchaj sie kobiet scream nie badz Koralgor, trzeba umiec powiedziec kobiecie "nie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina czesc wam koffane szkraby whee jak tam dzionek? whee Leniwie xd *cmok w policzek* Hej Karina czesc Zeruś whee
ozz... pewnie spalone sniadanko bylo wyborne XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Nightmaree Cześć Karina .........Eredin sciagaj maske słuchaj sie kobiet scream nie badz Koralgor, trzeba umiec powiedziec kobiecie "nie" na dopieszczenie zoladka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:30 am
PointZer0 Lethiel Ozzwald warto to zobaczyc bielizne Lethiel... blaugh eek redface sweatdrop .... xd xd xd PS: UT .. mraaaaaaaaaau.. whee UT ma jednawadę w.g. mnie , jest w zasadzie charakterystyczna dla Fire Engine : głowę można odstrzelić celujac nawet w plecy sweatdrop oj tam blaugh .. ale i tak UT.. mrrrrraaaaaaau whee chociash.. Quake tesh fajniutki wink whee 4laugh witaj Karinko 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Karinko 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee Hej Letiś whee 4laugh ja tam w grach sie nie orientuje zbytnio bo... mało gram XD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|