|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:15 am
Kiart PointZer0 Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[... Q3 RuLez... blaugh :biega z kladem: xd Ściagnij sobie ten fimlik Kiart , bo to naprawdę warto zobaczyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kiart PointZer0 Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[... Q3 RuLez... blaugh :biega z kladem: xd Ściagnij sobie ten fimlik Kiart , bo to naprawdę warto zobaczyć xd warto to zobaczyc bielizne Lethiel... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiart PointZer0 Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[... Q3 RuLez... blaugh :biega z kladem: xd wole UT... Ja nie powiem czy lepszy jest UT czy Quake ]I[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:17 am
Eredin Kitty-ShadowCat Ozzwald Kitty-ShadowCat opcy ale z was żeńskie szowinistyczne świnie wink xd nie jestem swinią crying crying opcuś..... witaj Pisarz sweatdrop ty moze nie jestes... ja nie jestem świnią crying crying niech mnie ktoś przytuli crying crying *big przytulas* lepiej ? wink [wtula się] doożo lepiej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:17 am
PointZer0 Ozzwald Kiart PointZer0 Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[... Q3 RuLez... blaugh :biega z kladem: xd wole UT... Ja nie powiem czy lepszy jest UT czy Quake ]I[ w kwestki ktora jest lepsza trudno cokolwiek powiedziec.. tu moga tylko zadecydowac gusta graczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:20 am
Ozzwald warto to zobaczyc bielizne Lethiel... blaugh eek redface sweatdrop .... xd xd xd PS: UT .. mraaaaaaaaaau.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:21 am
Ozzwald PointZer0 Kiart PointZer0 Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[... Q3 RuLez... blaugh :biega z kladem: xd Ściagnij sobie ten fimlik Kiart , bo to naprawdę warto zobaczyć xd warto to zobaczyc bielizne Lethiel... blaugh ... stare A ja wole Q3 bo wedlug mnie jest lepszy od UT... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:21 am
Eredin miałes sie przebrac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:22 am
Nightmaree Eredin miałes sie przebrac wink lenistwo ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:23 am
Lethiel Ozzwald warto to zobaczyc bielizne Lethiel... blaugh eek redface sweatdrop .... xd xd xd PS: UT .. mraaaaaaaaaau.. whee UT ma jednawadę w.g. mnie , jest w zasadzie charakterystyczna dla Fire Engine : głowę można odstrzelić celujac nawet w plecy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:23 am
Eredin Nightmaree Eredin miałes sie przebrac wink lenistwo ... xp ja Ci chetnie pomoge blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:24 am
Eredin Nightmaree Eredin miałes sie przebrac wink lenistwo ... xp jakk na mój gust bez maski byś wyglądał ładniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:25 am
Kitty-ShadowCat Eredin Nightmaree Eredin miałes sie przebrac wink lenistwo ... xp jakk na mój gust bez maski byś wyglądał ładniej 3nodding dużo lepiej bez maski Eredin sciagaj maske wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:26 am
Nightmaree Kitty-ShadowCat Eredin Nightmaree Eredin miałes sie przebrac wink lenistwo ... xp jakk na mój gust bez maski byś wyglądał ładniej 3nodding dużo lepiej bez maski Eredin sciagaj maske wink właśnie scream sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|