|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:07 am
PointZer0 No toć Ci mówiłem - jak chcesz życ w zgodzie z natuą i być wolna to pozbądz sie ubrań xd oj cicho !!! xd *przygniata go sterta poduch* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:08 am
znowu sobie sniadanie przypalilem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel xd xd xd tesh mam takich kilka ninja moje inventory wyglada jak smietnik xd xp ... xd .. zdarza sie ... ...Czas na wiosenne porzadki xp :podaje kosz:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai esz wracam za pare chwil- wedrowka do sklepu stare tio ja lecu na chwilq do marketu blaugh ... rybki wystawie .. moze ktos sie skoosi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin bracie zekles swiete slowa , wyslawiajm je ;] mam dar przemawiania do wiernych... chyba zostane kaplanem w jakiejs sekcie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Lethiel xd xd xd tesh mam takich kilka ninja moje inventory wyglada jak smietnik xd xp ... xd .. zdarza sie ... ...Czas na wiosenne porzadki xp :podaje kosz: O.o .. *rzooca sie na swoja sterte śmiecio-itemkoow* nigdy !!!!! gonk crying to moje.. sss...ssskaaaarbyyy.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:10 am
Ozzwald znowu sobie sniadanie przypalilem... stare O.o .. gratoolacje blaugh *przytuuuuuuul* nie przejmooj sie .. spalenizna zdrowa whee xd .. chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:11 am
Lethiel Kiart Lethiel xd xd xd tesh mam takich kilka ninja moje inventory wyglada jak smietnik xd xp ... xd .. zdarza sie ... ...Czas na wiosenne porzadki xp :podaje kosz: O.o .. *rzooca sie na swoja sterte śmiecio-itemkoow* nigdy !!!!! gonk crying to moje.. sss...ssskaaaarbyyy.. ninja 0k... :zabiera kosz i idzie posprzatac do siebie ...: wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:12 am
Lethiel Ozzwald znowu sobie sniadanie przypalilem... stare O.o .. gratoolacje blaugh *przytuuuuuuul* nie przejmooj sie .. spalenizna zdrowa whee xd .. chyba sweatdrop Węgielki ssa dobre na przemiane materii smile pozbedziesz sie brzuszka =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:12 am
Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:13 am
Eredin Lethiel Ozzwald znowu sobie sniadanie przypalilem... stare O.o .. gratoolacje blaugh *przytuuuuuuul* nie przejmooj sie .. spalenizna zdrowa whee xd .. chyba sweatdrop Węgielki ssa dobre na przemiane materii smile pozbedziesz sie brzuszka =] jak mi sie jeszcze bardziej poprawi przemiana materi to same kosci ze mnie zostana... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:14 am
PointZer0 Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[... Q3 RuLez... blaugh :biega z kladem: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:14 am
Kiart PointZer0 Kurdę , zagapiłem sie oglądając Q3A The_Badge v3.0... W tym filmiku naprawdę widać czym jest Quake ]I[... Q3 RuLez... blaugh :biega z kladem: xd wole UT...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|