|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 11:50 am
]Goth bless[ Bizzy, jestes naprawde sliczna. Bedzie z Ciebie goraca laska, jak podrosniesz surprised dziekuuuuuuuuuje smile 3nodding 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 6:33 am
]Goth bless[ Bizzy, jestes naprawde sliczna. Bedzie z Ciebie goraca laska, jak podrosniesz surprised Nie laska, lecz kobieta stare i no... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 8:27 am
Ibris ]Goth bless[ Bizzy, jestes naprawde sliczna. Bedzie z Ciebie goraca laska, jak podrosniesz surprised Nie laska, lecz kobieta stare i no... confused I co?.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:38 am
Paula !!!!!!!!!!! po zes Ty wstawiala tu nasz zdjecia aaaaaaaaaaaaaa rofl a to drugie to na trybunach wf pamelka pasztety - czyujecie te kilmaty hahahaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:46 am
Megi1989 Paula !!!!!!!!!!! po zes Ty wstawiala tu nasz zdjecia aaaaaaaaaaaaaa rofl a to drugie to na trybunach wf pamelka pasztety - czyujecie te kilmaty hahahaaooo tak... pasztety... i ten nasz wysilek na wfie jak musimy doczlpeac sie do trybun i nic nierobic... a pozniej dupa boli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:51 am
wez wogole nic nie mow jescze tylko 2 wf w tym roku biggrin ahh i koniec męk biggrin biggrin
normalnie musimy pameli foto zrobic i wstawic zobacyzcie jaki ona ma !@#$%^!@# sposob ubierania dres zielono rozowo bialy
do tego czerwone getry jadna nogawka dluzsza druga krotsza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:54 am
po pierwsze temat nie sluzy do gadania na tak durne tematy..... po drugie zamieszczamy swoje zdjecia (zdjecia innych z ewentualnym ich pozwoleniem.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:57 am
opcy po pierwsze temat nie sluzy do gadania na tak durne tematy..... po drugie zamieszczamy swoje zdjecia (zdjecia innych z ewentualnym ich pozwoleniem.....) przepaszamy!!! ona mi pozwala na to zdjecie... Niemow tego Kukusowi!!! gonk prosze!!! usuniemy te posty!!! nic juz wiecej nienapiszemy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 6:02 am
ejj luzik ja jej pozwalam tylko wygladam jak debil na tym zdjeciu biggrin masz moje pozwolenie ;D razz
jak beda zdjecia z balu to je wam tu przeslemy wink
zapraszamy na epuls tam tez jest sporo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 6:09 am
Megi1989 wez wogole nic nie mow jescze tylko 2 wf w tym roku biggrin ahh i koniec męk biggrin biggrin normalnie musimy pameli foto zrobic i wstawic zobacyzcie jaki ona ma !@#$%^!@# sposob ubierania dres zielono rozowo bialy
do tego czerwone getry jadna nogawka dluzsza druga krotsza sweatdrop chodzilo mi o to......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 6:19 am
ahh no ale przecież bym ja spytala czy moge wstawić razz dobra juz ne bede nic takiego mowić razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 8:39 am
opcy po pierwsze temat nie sluzy do gadania na tak durne tematy..... po drugie zamieszczamy swoje zdjecia (zdjecia innych z ewentualnym ich pozwoleniem.....) bucowi woda sodowa z Partizanow uderzyla do glowy, nie badz milicjantem opc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 8:52 am
racqel opcy po pierwsze temat nie sluzy do gadania na tak durne tematy..... po drugie zamieszczamy swoje zdjecia (zdjecia innych z ewentualnym ich pozwoleniem.....) bucowi woda sodowa z Partizanow uderzyla do glowy, nie badz milicjantem opc! mrgreen ja po prostu cwicze........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|