|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:37 am
BeeWolf Sei chan Kukus *przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA eek *Stoi cała mokra*Nawet nie zdążyłam zdjąć bluzki... Kukus podkrec moc to bluzka i reszta sama spadnie !!! whee Nyu eek *Chowa się za barem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:38 am
Kukus *przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:39 am
BeeWolf Sei chan Kukus *przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA eek *Stoi cała mokra*Nawet nie zdążyłam zdjąć bluzki... Kukus podkrec moc to bluzka i reszta sama spadnie !!! whee jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:41 am
Kukus BeeWolf Sei chan Kukus *przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA eek *Stoi cała mokra*Nawet nie zdążyłam zdjąć bluzki... Kukus podkrec moc to bluzka i reszta sama spadnie !!! whee jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA *Wychyla głowe z za baru i chowa się spowrotem unikając strumienia wody*Nyu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:41 am
Kukus BeeWolf Sei chan Kukus *przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA eek *Stoi cała mokra*Nawet nie zdążyłam zdjąć bluzki... Kukus podkrec moc to bluzka i reszta sama spadnie !!! whee jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:43 am
BeeWolf Kukus jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:43 am
BeeWolf [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... Nyu^ ^ Ale fajnie wyglądają whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:44 am
Omega Sun BeeWolf Kukus jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... A jesteś pewna, że w nie napewno trafią.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:46 am
BeeWolf [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... ni-chu-ja... za dobrze się bawię *rzuca nim po całej sali* jazda lepsza niż gdy powiesz pannie, że jej siostra równie dobrze robi laskę... jak się na niej utrzymasz jeszcze minutę toś krawdziwy mistrz rodeo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:47 am
Omega Sun BeeWolf Kukus jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... [dziekujemy bardzo ] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:47 am
Sei chan Omega Sun BeeWolf Kukus jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... A jesteś pewna, że w nie napewno trafią. yyy... nie wiem, latają dośc chaotycznie więc ciężko wymierzyć, ale może trafią wink na wszelki wypadek przyniosę apteczkę surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:49 am
Omega Sun Sei chan Omega Sun BeeWolf Kukus jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... A jesteś pewna, że w nie napewno trafią. yyy... nie wiem, latają dośc chaotycznie więc ciężko wymierzyć, ale może trafią wink na wszelki wypadek przyniosę apteczkę surprised Oj tak bedzie potrzebna patrzy na swoja stope obok nosa ..!! chyba potrzebna !!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:50 am
Omega Sun BeeWolf Kukus jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... *strumień się urywa*o żesz... hiuston, mamy problem, brak mocy w silnikach... *zwija się w kłębek* na pochybel *spadł do beczki głową w dooł i macha mogami* mome mmie mmom mymiąmmąm? [tłumaczenie: może mnie ktoś wyciągnąć?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:50 am
BeeWolf Oj tak bedzie potrzebna patrzy na swoja stope obok nosa ..!! chyba potrzebna !!! gonk *Patrzy na Bee*Nyu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:52 am
Kukus Omega Sun BeeWolf Kukus jadziem na pełną moć *odręca na pełny zycher* o żesz w mordę... IHAAAAAAAAA [ łapie kukusa lecacego pod sufitem ] wziummmm [leci z nim .... ] /PRzykrec dranstwo bo nas pozabija !!!!!! .... *strumień się urywa*o żesz... hiuston, mamy problem, brak mocy w silnikach... *zwija się w kłębek* na pochybel *spadł do beczki głową w dooł i macha mogami* mome mmie mmom mymiąmmąm? [tłumaczenie: może mnie ktoś wyciągnąć?] *Lapie Kukusa za nogawkę*Nyu eek *Upada na podłogę z spodniami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|