|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:10 am
YumiTao Baliaur Yumi nawet Omi czasem sie myli ninja zdaza sie ninja
Rac: moze mi tak polejesz z racji swojej ? domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:11 am
YumiTao YumiTao Baliaur Yumi nawet Omi czasem sie myli ninja zdaza sie ninja
Rac: moze mi tak polejesz z racji swojej ? domokun heart .... ninja ......co Ty tworzysz Yumi? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:12 am
revcat YumiTao Baliaur Yumi nawet Omi czasem sie myli ninja zdaza sie ninja Rac: moze mi tak polejesz z racji swojej ? domokun heart Rac juz poszedl....cos zjesc....ja Tobie poleje *polewa do szklaneczek* wybacz za blad..faktycznie Omi i Rynn...to slonce mnie dzisiaj dobija..... Bali czemu nie mrgreen smaczenego Rac ...mnie tez sie dzisiaj wszytsko pieprzy... wink *pije do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:13 am
revcat YumiTao YumiTao Baliaur Yumi nawet Omi czasem sie myli ninja zdaza sie ninja
Rac: moze mi tak polejesz z racji swojej ? domokun heart .... ninja ......co Ty tworzysz Yumi? wink pieprzło mi sie przez przypadek...mały wypadek przy pracy mrgreen ...nie gadaj tylko polej jeszcze cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:16 am
YumiTao pieprzło mi sie przez przypadek...mały wypadek przy pracy mrgreen ...nie gadaj tylko polej jeszcze cool a poleje *polewa wszystkim po szklankach* nie ma to jak pozadna kobita R.P. mrgreen swoja droga znalazlem swoje fotki z garbatych andrzejek 2004.....hehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:19 am
s m a c z n e g o . . . . . . . 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:20 am
revcat YumiTao pieprzło mi sie przez przypadek...mały wypadek przy pracy mrgreen ...nie gadaj tylko polej jeszcze cool a poleje *polewa wszystkim po szklankach* nie ma to jak pozadna kobita R.P. mrgreen ide nakarmic raka z siostra mrgreen z/w *stuka swoja szklanczka w szklaneczke Kota* no to chlup *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:23 am
revcat swoja droga znalazlem swoje fotki z garbatych andrzejek 2004.....hehe xd wklejaj na partyzantke domokun (przydałby sie jakis topic na fotki...tak nawiasem mowiac...) domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:25 am
*wuacza najglosniej jak sie da SOAD-a i zaczyna tanczyc na gildii*
Zabijcie mnie, bo sama jakos nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:25 am
YumiTao revcat YumiTao pieprzło mi sie przez przypadek...mały wypadek przy pracy mrgreen ...nie gadaj tylko polej jeszcze cool a poleje *polewa wszystkim po szklankach* nie ma to jak pozadna kobita R.P. mrgreen ide nakarmic raka z siostra mrgreen z/w *stuka swoja szklanczka w szklaneczke Kota* no to chlup *pije* i znowu sam zostalem.....*siada znow przy stole i polewa sobie po czym pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:27 am
YumiTao revcat swoja droga znalazlem swoje fotki z garbatych andrzejek 2004.....hehe xd wklejaj na partyzantke domokun (przydałby sie jakis topic na fotki...tak nawiasem mowiac...) domokun to jest mysl! ide zalozyc topic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:29 am
juz zjadlam
a teraz ide sie kapac
nie ma to jak zepsuty junkers evil
chyba zamarzne domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:32 am
Baliaur juz zjadlam
a teraz ide sie kapac
nie ma to jak zepsuty junkers evil
chyba zamarzne domokun domokun wspolczucia Bali....dzieki Bogu jest goraco wiec jeszcze jakos przezyjesz smile ja w ta zime mialem awarie cieplej wody i dwa dni w zimnej sie mylem.....dalem rade xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|