|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 12:35 pm
pani psychol Mówiłam już, że mi się nudzi?... xp  Julka nie jest moim rodzeństwem. Dzieckiem moim też nie jest! _^_ Wypożyczyłam ją do celów zdjęciowych (co widać na załączonym obrazku) od Karoliny whee ech, blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 2:52 pm
z wtedy co jeszcze dawałem tu na forum razz  no i ja teraz ;]  część może pamięta to 1 foto xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 3:07 pm
zrobiłabym zdjęcie swojego zęba, ale nie wiem którego. I z której sztucznej szczęki. Jakieś porady? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 1:47 am
Hm, ja myślę, że tej, która zakładasz w czawrtki od 15.00 do 19.30.
/ja pamiętam, niestety sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 4:37 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol Mówiłam już, że mi się nudzi?... xp  Julka nie jest moim rodzeństwem. Dzieckiem moim też nie jest! _^_ Wypożyczyłam ją do celów zdjęciowych (co widać na załączonym obrazku) od Karoliny whee ech, blaugh masterpiece... ech... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 4:57 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs pani psychol Mówiłam już, że mi się nudzi?... xp  Julka nie jest moim rodzeństwem. Dzieckiem moim też nie jest! _^_ Wypożyczyłam ją do celów zdjęciowych (co widać na załączonym obrazku) od Karoliny whee ech, blaugh masterpiece... ech... xd
liście strasznie mi sie podobają na tym zdjęciu. a do tego śmieszne i zgrabne.
/tęsknię za natalją.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 6:27 am
Wszystko fajne jest na tym zdjęciu. Ta mała rox xD I to "eee?" i "Nie patrz na mnie takim wzrokiem" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 7:15 am
ILikeGreenChickenLegs Hm, ja myślę, że tej, która zakładasz w czawrtki od 15.00 do 19.30. /ja pamiętam, niestety sweatdrop heh nie wiedziałem ze aż tak ze mną zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 9:36 am
ichabot Wszystko fajne jest na tym zdjęciu. Ta mała rox xD I to "eee?" i "Nie patrz na mnie takim wzrokiem" xd
Natalia rox. Ma też fajniejsze, takie rysunki. http://c33.grono.net/118/86/gallery-66754000-500x500.jpg http://c33.grono.net/38/100/gallery-66754003-500x500.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 9:37 am
Bakury ILikeGreenChickenLegs Hm, ja myślę, że tej, która zakładasz w czawrtki od 15.00 do 19.30. /ja pamiętam, niestety sweatdrop heh nie wiedziałem ze aż tak ze mną zle
Mam uraz na (noi na tym takim :C)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 29, 2008 2:52 pm
ichabot Wszystko fajne jest na tym zdjęciu. Ta mała rox xD I to "eee?" i "Nie patrz na mnie takim wzrokiem" xd zgadzam się z powyższym. cziken: naprawdę nie wiem, tamte zęby ostrzyłam u Tatarów i obawiam się, że zbyt się błyszczą i zdjęcie mi się prześwietli. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 30, 2008 4:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 30, 2008 8:14 am
Masz fajnusia fryzure mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 30, 2008 10:57 am
Daedhel ichabot Wszystko fajne jest na tym zdjęciu. Ta mała rox xD I to "eee?" i "Nie patrz na mnie takim wzrokiem" xd zgadzam się z powyższym. cziken: naprawdę nie wiem, tamte zęby ostrzyłam u Tatarów i obawiam się, że zbyt się błyszczą i zdjęcie mi się prześwietli. xd
o, to zagwozdka. myślę, że niew chodzą w grę te codzienne, o zbyt trywialne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|