Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 91 92 93 94 95 96 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Oct 21, 2009 11:38 am

Ummm... twój promotor to ten pan ze zdjęcia, które ostatnio wrzuciłaś linkiem? ;P

Nie, nie dostałem żadnym drzewem, ale za to dla jednego faceta na samochód sfrunął przystanek tramwajowy (znaczy ten "domeczek" z przezroczystego włókna sztucznego xP )

O brawo, pogratulować ^^
PostPosted: Thu Oct 22, 2009 9:07 am

skad wiedziales? rofl ale mam dzikie wrazenie, ze dziekanat sie nie zgodzi jednak i bardzo mnie to wkurza>< i wszystko bedzie zalezalo od profesora, ktorego sie panicznie boje xd

to dobrzu ;] oz w morde, chyba bym zwatpila po czyms takim. trzeba miec naprawde niezlego farta/pecha, zey trafic na cos takiego xd
widzielam genialny tekst apropo:"jaki kraj, takie globalne ocieplenie". strasznie zyciowe xd

a dziekowac, dziekowac. trzeba teraz opisy zrobic i nauczyc sie na reszte crying

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Oct 25, 2009 3:34 am

Ja mam problem, żeby się przestawić na wyższy tryb nauki. Przyzwyczaiłem się w liceum do kompletnego opieprzania się, a tutaj chcę jednak czegoś się nauczyć i nie robić sobie zaległości (już je mam).

Nieee... muszę się zaraz uczyć crying

Często czytam na demotywatorach teksty rozpoczynające się od "Jaki kraj, taki/taka/takie". Szczerze mówiąc to ta strona zaczyna mnie powoli nudzić ;p
PostPosted: Mon Oct 26, 2009 9:20 am

bywa, bywa, psze pana... i im predzej tym lepiej, bo pozniej raczej nie ma przerw=_=

*tez sie niby uczy* u mnie problem polega glownie na znalezieniu odpowiednich informacji jak na razie>< za cholere nie ma niektorych rzecz i nie wiem, skad mam je niby wziac.

dlatego wlasnie nie wchodze na takie strony xd

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Oct 26, 2009 1:10 pm

Prawda, bywają niebezpieczne. ;D

Ja mam zamiar się przyłożyć w tym tygodniu, bo inaczej będzie słabo xD

uczyłaś się w L.O. im. Ks. Józefa Poniatowskiego? Czy źle pamiętam? Pytam się bo sprawdzałem sobie wyniki olimpiady z tamtego roku. ;P

http://www.olchem.edu.pl/fu56.pdf
PostPosted: Tue Oct 27, 2009 5:49 am

ba xd mi sie na razie udalo ograniczyc liczbe czytanych mang/komiksow i jestem z siebie dumna xd

to swoja droga. meczace to wszystko jest strasznie. mamy teraz taka sprawe: jest wejsciowka, ktora nic nie daje - w sensie, ze piszesz, a kobieta sprawdza, mowi co zle, tlumaczy i pyta z tego na nastepnych zajeciach. wejsciowki tej nie da sie napisac calej dobrze, bo istnieja takie pytania [nie wszystkie], ze kobieta przyznala sie sama, ze tego nie ma w zadnej ksiazce>< i jak sie nauczyc?

ano "kocham moja szkole, bo to moj drugi dom" o, mamo, kocham tych ludzi xd apropo 2 pierwszych - kupilam dzisiaj nowy numer "chemii w szkole" [..taaa] i bylo ich zdjecie. dostali srebrne medale w olimpiadzie miedzynarodowej o.o [to nie znaczy, ze byli 2 egzekwo, tam sa jakies inne zasady] ale.. czuje sie debilem xd
niemniej ciesze sie [jak debil ;p]

mam dzikie wrazenie, ze teraz ta gildia to nasze rozmowy we 2 xd

wilkus
Crew

Kasmizar
Crew

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 1:27 pm

Nie wiem czy to jest coś czym warto się chwalić, ale dotyczy nas wszystkich.

Nie istnieje coś takiego jak: polski rynek pracy.
Uściślam: nie istnieje coś takiego jak polski rynek pracy dla absolwentów.
Dzisiaj byłem ze znajomą na targach pracy w Poznaniu i po obejrzeniu wszystkich ofert pracy stwierdziliśmy (czym się podzieliliśmy z panią z radia):

-nie ma pracy dla absolwentów.
-jest praca dla osób, których najwyższą aspiracją było gimnazjum.
-jest praca dla absolwentów specjalistycznych kierunków rzędu np. 100 studentów i 5 miejsc pracy.
-jeżeli chce się zarobić, trzeba wyjechać z kraju i robić jako sprzątaczka z magistrem w Danii (ostatnio podobno popularny kraj).
PostPosted: Wed Oct 28, 2009 5:29 am

Mam moją kochaną sunię w akademiku heart

zmora13

wilkus
Crew

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 12:47 pm

ano niestety. tylko nie wiem za bardzo z czego to wynika. w sensie, ze skoro mamy ujemny przyrost naturalny + [nie oszukujmy sie] glownie rozmnazaja sie bezmozgi nie myslace o przyszlosci potomnych, to dlaczego nie przybywa miejsc pracy?
ja mam chytry plan - tyle, ze karkolomny, jak cholera:
- zrobic doktorat
- zostac na wydziale lub przeniesc sie do PANu, staz mam juz tam zalatwiony xd
- jezeli tamto sie nie uda, otworzyc z bratem browar lub wyjechac. i pracowac w zawodzie, chocby nie wiem co=_=

ad zmora: jak to? o.o i czemu ja nic o tym nie wiem xd
PostPosted: Fri Oct 30, 2009 2:38 am

jak nie miałam neta to stuknęło mi 2000 dni na gai

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Oct 30, 2009 9:16 am

o.o milijon dni, milijon dni, niech zyyyje!
PostPosted: Fri Oct 30, 2009 9:41 am

haha nooo to jesteś stara jak cholera (w gaiowym rozumieniu, xd )

10000 tysięcy dni niech żyje nam!!! mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Thu Nov 12, 2009 1:23 pm

Hahaha, ale pucha!! Zobaczcie to xp
Język niemiecki
Język niemiecki i hiszpański
Hottentotten... xp
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 6:42 am

xd o losie, losie.
ale to chyba wlasnie za to kocham niemiecki - slowa typu
(4E,3E)-1-benzylo-3,4-benzylidenopyrolidyno-2,5-dion przestaja byc straszne xd

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 1:22 pm

A mnie to akurat tak bardzo nie rozśmiesza (może dlatego, że już to wcześniej oglądałem). Chociaż trzeba przyznać, że facet ani razu się nie zapultał xp
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 91 92 93 94 95 96 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games