|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 21, 2009 11:38 am
Ummm... twój promotor to ten pan ze zdjęcia, które ostatnio wrzuciłaś linkiem? ;P
Nie, nie dostałem żadnym drzewem, ale za to dla jednego faceta na samochód sfrunął przystanek tramwajowy (znaczy ten "domeczek" z przezroczystego włókna sztucznego xP )
O brawo, pogratulować ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 22, 2009 9:07 am
skad wiedziales? rofl ale mam dzikie wrazenie, ze dziekanat sie nie zgodzi jednak i bardzo mnie to wkurza>< i wszystko bedzie zalezalo od profesora, ktorego sie panicznie boje xd
to dobrzu ;] oz w morde, chyba bym zwatpila po czyms takim. trzeba miec naprawde niezlego farta/pecha, zey trafic na cos takiego xd widzielam genialny tekst apropo:"jaki kraj, takie globalne ocieplenie". strasznie zyciowe xd
a dziekowac, dziekowac. trzeba teraz opisy zrobic i nauczyc sie na reszte crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 25, 2009 3:34 am
Ja mam problem, żeby się przestawić na wyższy tryb nauki. Przyzwyczaiłem się w liceum do kompletnego opieprzania się, a tutaj chcę jednak czegoś się nauczyć i nie robić sobie zaległości (już je mam).
Nieee... muszę się zaraz uczyć crying
Często czytam na demotywatorach teksty rozpoczynające się od "Jaki kraj, taki/taka/takie". Szczerze mówiąc to ta strona zaczyna mnie powoli nudzić ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 9:20 am
bywa, bywa, psze pana... i im predzej tym lepiej, bo pozniej raczej nie ma przerw=_=
*tez sie niby uczy* u mnie problem polega glownie na znalezieniu odpowiednich informacji jak na razie>< za cholere nie ma niektorych rzecz i nie wiem, skad mam je niby wziac.
dlatego wlasnie nie wchodze na takie strony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 1:10 pm
Prawda, bywają niebezpieczne. ;D Ja mam zamiar się przyłożyć w tym tygodniu, bo inaczej będzie słabo xD uczyłaś się w L.O. im. Ks. Józefa Poniatowskiego? Czy źle pamiętam? Pytam się bo sprawdzałem sobie wyniki olimpiady z tamtego roku. ;P http://www.olchem.edu.pl/fu56.pdf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 5:49 am
ba xd mi sie na razie udalo ograniczyc liczbe czytanych mang/komiksow i jestem z siebie dumna xd
to swoja droga. meczace to wszystko jest strasznie. mamy teraz taka sprawe: jest wejsciowka, ktora nic nie daje - w sensie, ze piszesz, a kobieta sprawdza, mowi co zle, tlumaczy i pyta z tego na nastepnych zajeciach. wejsciowki tej nie da sie napisac calej dobrze, bo istnieja takie pytania [nie wszystkie], ze kobieta przyznala sie sama, ze tego nie ma w zadnej ksiazce>< i jak sie nauczyc?
ano "kocham moja szkole, bo to moj drugi dom" o, mamo, kocham tych ludzi xd apropo 2 pierwszych - kupilam dzisiaj nowy numer "chemii w szkole" [..taaa] i bylo ich zdjecie. dostali srebrne medale w olimpiadzie miedzynarodowej o.o [to nie znaczy, ze byli 2 egzekwo, tam sa jakies inne zasady] ale.. czuje sie debilem xd niemniej ciesze sie [jak debil ;p]
mam dzikie wrazenie, ze teraz ta gildia to nasze rozmowy we 2 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 27, 2009 1:27 pm
Nie wiem czy to jest coś czym warto się chwalić, ale dotyczy nas wszystkich.
Nie istnieje coś takiego jak: polski rynek pracy. Uściślam: nie istnieje coś takiego jak polski rynek pracy dla absolwentów. Dzisiaj byłem ze znajomą na targach pracy w Poznaniu i po obejrzeniu wszystkich ofert pracy stwierdziliśmy (czym się podzieliliśmy z panią z radia):
-nie ma pracy dla absolwentów. -jest praca dla osób, których najwyższą aspiracją było gimnazjum. -jest praca dla absolwentów specjalistycznych kierunków rzędu np. 100 studentów i 5 miejsc pracy. -jeżeli chce się zarobić, trzeba wyjechać z kraju i robić jako sprzątaczka z magistrem w Danii (ostatnio podobno popularny kraj).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 5:29 am
Mam moją kochaną sunię w akademiku heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 12:47 pm
ano niestety. tylko nie wiem za bardzo z czego to wynika. w sensie, ze skoro mamy ujemny przyrost naturalny + [nie oszukujmy sie] glownie rozmnazaja sie bezmozgi nie myslace o przyszlosci potomnych, to dlaczego nie przybywa miejsc pracy? ja mam chytry plan - tyle, ze karkolomny, jak cholera: - zrobic doktorat - zostac na wydziale lub przeniesc sie do PANu, staz mam juz tam zalatwiony xd - jezeli tamto sie nie uda, otworzyc z bratem browar lub wyjechac. i pracowac w zawodzie, chocby nie wiem co=_=
ad zmora: jak to? o.o i czemu ja nic o tym nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 30, 2009 2:38 am
jak nie miałam neta to stuknęło mi 2000 dni na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 30, 2009 9:16 am
o.o milijon dni, milijon dni, niech zyyyje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 30, 2009 9:41 am
haha nooo to jesteś stara jak cholera (w gaiowym rozumieniu, xd )
10000 tysięcy dni niech żyje nam!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 12, 2009 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 13, 2009 6:42 am
xd o losie, losie. ale to chyba wlasnie za to kocham niemiecki - slowa typu (4E,3E)-1-benzylo-3,4-benzylidenopyrolidyno-2,5-dion przestaja byc straszne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 13, 2009 1:22 pm
A mnie to akurat tak bardzo nie rozśmiesza (może dlatego, że już to wcześniej oglądałem). Chociaż trzeba przyznać, że facet ani razu się nie zapultał xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|