Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 1:42 pm
Jodelien Kit még nem 13 éves? Nem mondja senkinek... ;D @ Napsugar: németül is beszélsz? Én csak 3 éves tanultam, de sokat felejtem el. Tudom beszélni, de írni nem olyan jól megy... ._. Mint a magyarul. XD Franciaul és spanyolul is felejtem el amikor indultam tanuli a magyar nyelvet. Hollandul után, az angolul nekem is a legjobban megy. C: Hollandul szerintem németül és angolul között, de közel... C: Nem olyan nehéz tanulni ezeket a nyelveket nekünk... Kösz a linket, ismerem ezt, már olvastam elött. ;D már 13. éve tanulom csak ragadt rám vmi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 1:38 pm
napsugar Jodelien Kit még nem 13 éves? Nem mondja senkinek... ;D @ Napsugar: németül is beszélsz? Én csak 3 éves tanultam, de sokat felejtem el. Tudom beszélni, de írni nem olyan jól megy... ._. Mint a magyarul. XD Franciaul és spanyolul is felejtem el amikor indultam tanuli a magyar nyelvet. Hollandul után, az angolul nekem is a legjobban megy. C: Hollandul szerintem németül és angolul között, de közel... C: Nem olyan nehéz tanulni ezeket a nyelveket nekünk... Kösz a linket, ismerem ezt, már olvastam elött. ;D már 13. éve tanulom csak ragadt rám vmi sweatdrop Azt is csinálom... ._. És nem tudom mikor kellene írni egy nagy betü... D: Akkor kellene keresni egy német guildot! <3 Nekem is még tanulni kell... ;D Találtam sok német ember Debrecenben a magyar kurzusban... :B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sat Jul 18, 2009 4:04 am
Üdvözlet minden új tagunknak!!! Csak három hétig voltam távol, de jól látom hogy 15-20 fővel nőtt a létszám? eek whee Lassan indulunk Pestre Medvéékhez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 6:01 am
Üdv minden újnak és nem újnak is^^Mivel nem szoktam sokat ide írni ezért mostantól megpróbálok XP sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 3:44 am
Hello! 13 éves vok magyar (.lol) budapesti ééés mit írjak még lol van 1 nyulam... volt még 2 gaiám 1iknek szar a zOMG másikat lebannolták na kb ennyi lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 4:04 am
reka33 Hello! 13 éves vok magyar (.lol) budapesti ééés mit írjak még lol van 1 nyulam... volt még 2 gaiám 1iknek szar a zOMG másikat lebannolták na kb ennyi lol Üdv smile Ismét 1 ismerős, örülünk hogy beléptél. Aztán nézz néha a fórumra meg írj is wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 4:40 am
Sziasztok! Én egy 14 éves lány vagyok Pest megyéből=) Szeretek ismerkedni és szeretek gaiazni is. biggrin Szóval szerintem jól megleszünk...persze csak ha befogadtok redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 4:48 am
Szia! Üdv itt! Miért is kéne téged kitagadni? biggrin *megöleli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 4:58 am
Üdv persze hogy befogadunk ^^ Ez nem olyan próbaratévős kitagadós társaság...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 2:05 pm
Satuwatari Michiyo Sziasztok! Én egy 14 éves lány vagyok Pest megyéből=) Szeretek ismerkedni és szeretek gaiazni is. biggrin Szóval szerintem jól megleszünk...persze csak ha befogadtok redface Hali Naná hogy befogadunk! csak írogas a topikokba és vegyél részt egy-két érdekes dolgon ami meg tetszik. Jah Én vagok a kabala 3nodding MACI!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 2:31 pm
üdv mindnekinek akinek még nem köszöntem volna és tényleg legyetek aktívak annak mindig örülünk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 4:37 am
Hát nem tudom redface Csak jött! smile de mind1 majd jól össze barátkozunk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 11:21 am
bizony bizony újak.....rengeteg érdekes topic van...biztosan találtok egy-kettőt amit megszerettek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|