|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:12 am
Narcisz Én boros kólát szeretnék, vagy valami gyümölcsöset whee Tudom mi kell Napsugárnak! Egy mária sikolya!! Fogsz egy félliteres üveget, és beleöntesz amúgy egy kortyra megivandó piákat, pl vodka, jaeger, pálinka, meg minden más maradék piából egy picit, aztán az egészet összerázod és EGYHÚZÁSRA! megiszod ^^ Ismerem!!! Ittam is! Fúú abszínt az nagyon meg dobja.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:22 am
Medvelaszlo Narcisz Én boros kólát szeretnék, vagy valami gyümölcsöset whee Tudom mi kell Napsugárnak! Egy mária sikolya!! Fogsz egy félliteres üveget, és beleöntesz amúgy egy kortyra megivandó piákat, pl vodka, jaeger, pálinka, meg minden más maradék piából egy picit, aztán az egészet összerázod és EGYHÚZÁSRA! megiszod ^^ Ismerem!!! Ittam is! Fúú abszínt az nagyon meg dobja..... Én csak hallotam róla a fiúktól, de ők melegtejes citromos vodkát is ittak hogy hányjanak ha rosszul voltak már... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:26 am
Narcisz Medvelaszlo Narcisz Én boros kólát szeretnék, vagy valami gyümölcsöset whee Tudom mi kell Napsugárnak! Egy mária sikolya!! Fogsz egy félliteres üveget, és beleöntesz amúgy egy kortyra megivandó piákat, pl vodka, jaeger, pálinka, meg minden más maradék piából egy picit, aztán az egészet összerázod és EGYHÚZÁSRA! megiszod ^^ Ismerem!!! Ittam is! Fúú abszínt az nagyon meg dobja..... Én csak hallotam róla a fiúktól, de ők melegtejes citromos vodkát is ittak hogy hányjanak ha rosszul voltak már... stare erről én is hallotam, csak mi megtaláltuk az egyszerűbb részét...... Ittunk még rá xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:28 am
pfff... alkoholisták stare whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:43 am
napsugar pfff... alkoholisták stare whee csak szeretjük a jó italt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:48 am
Én nyem is crying Most bánatomban iszok erre egyet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:00 pm
Narcisz Én nyem is crying Most bánatomban iszok erre egyet Csatlakozok! Van Gin?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:00 pm
Narcisz Én nyem is crying Most bánatomban iszok erre egyet
nyekem is vmi fincsit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:41 pm
Fotonka most felrobant a fejem ettől a kis cukiságtólXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:49 pm
Narcisz Fotonka most felrobant a fejem ettől a kis cukiságtólXD tom azért raktam be 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 1:06 pm
Narcisz De-De.. én már nem babvirág vagyok..... crying Én már Nárcisz vagyok! Kinőttem! És éppen termést érlelek...... hogy majd sok-sok kis nárcisz nőjön ki jövő tavasszal..... o.o. elvesztettem a fonalat? nE haragudj kisvirág....lemaradtam...... (a nárcisz nem a hagymájával szaporodik? mármint hogy abból lesz minden évben több és több és abból lesznek a kis nárciszok?) ide egy kertész kéne .....Maciiii...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 1:55 pm
napsugar Narcisz Én nyem is crying Most bánatomban iszok erre egyet
nyekem is vmi fincsitNimá!!! eek Egy macsk!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 1:45 pm
"Ein belegtes Brot mit Schinken Ein belegtes Brot mit Ei Das sind zwei belegte Brote eins mit Schinken uns eins mit Ei
Und dazu Eisgekühlter Coca-cola Coca-cola eisgekühlt Eisgekühlter Coca-cola Coca-cola eisgekühlt"
*énekelget-----> teljesen kész van rofl *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|