|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:02 am
Lavagetas_heqetai witam witam Zero, Ozz wink Kitty :cD lethiniusienieczka xd 3nodding O.o ... kajdanki RLZ !!! xd whee 4laugh *w czasie przytula zaczepia sie swoimi kajdankami o jego* O.o .. ups.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:02 am
Ozzwald Kitty-ShadowCat opcy ale z was żeńskie szowinistyczne świnie wink xd nie jestem swinią crying crying opcuś..... witaj Pisarz sweatdrop ty moze nie jestes... ja nie jestem świnią crying crying niech mnie ktoś przytuli crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:03 am
Lethiel witaj Kiart 4laugh *przytuuuuuuuuuul* uuuu.. nowe ciooshki O.o mam je w inwertarzu juz dosyc dlugo ... razz ...Ale nigdy ich nie nosilem ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:03 am
Kitty-ShadowCat opcy ale z was żeńskie szowinistyczne świnie wink xd nie jestem swinią crying crying opcuś..... no powiedzmy.... wink dobra spadam bo musz isc do sklepu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat opcy ale z was żeńskie szowinistyczne świnie wink xd nie jestem swinią crying crying opcuś..... no powiedzmy.... wink dobra spadam bo musz isc do sklepu! powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai witam witam Zero, Ozz wink Kitty :cD lethiniusienieczka xd 3nodding O.o ... kajdanki RLZ !!! xd whee 4laugh *w czasie przytula zaczepia sie swoimi kajdankami o jego* O.o .. ups.. xd hmm no ladnie a ja glodny jestem, bedziesz musiala pojsc ze mna do kuchni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:05 am
Kiart Lethiel witaj Kiart 4laugh *przytuuuuuuuuuul* uuuu.. nowe ciooshki O.o mam je w inwertarzu juz dosyc dlugo ... razz ...Ale nigdy ich nie nosilem ... xd xd xd xd tesh mam takich kilka ninja moje inventory wyglada jak smietnik xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o. *wyczaiła Kirusia* wielki blaugh tajniacki ninja cmok 4laugh i przytulll whee * witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat opcy ale z was żeńskie szowinistyczne świnie wink xd nie jestem swinią crying crying opcuś..... no powiedzmy.... wink dobra spadam bo musz isc do sklepu! milych zakoopoow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:06 am
Lethiel PointZer0 Właśnie Lethiel , skoro to powro natury to po co Ci te kajdanki i kula u nogi ? sweatdrop bo to ma ukryte przeslanie !!! xd tak !! .. jestem uwięziona w świecie tak dalekim od natury !! chce do niej wroocić ale naprawde nigdy nie bede wolna !!! a po za tym fajnie wygladaja do tego stroju whee whee whee xd No toć Ci mówiłem - jak chcesz życ w zgodzie z natuą i być wolna to pozbądz sie ubrań xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam witam Zero, Ozz wink Kitty :cD lethiniusienieczka xd 3nodding O.o ... kajdanki RLZ !!! xd whee 4laugh *w czasie przytula zaczepia sie swoimi kajdankami o jego* O.o .. ups.. xd hmm no ladnie a ja glodny jestem, bedziesz musiala pojsc ze mna do kuchni xd oki... prowadź !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat opcy ale z was żeńskie szowinistyczne świnie wink xd nie jestem swinią crying crying opcuś..... no powiedzmy.... wink dobra spadam bo musz isc do sklepu! Milych zakupow ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:07 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam witam Zero, Ozz wink Kitty :cD lethiniusienieczka xd 3nodding O.o ... kajdanki RLZ !!! xd whee 4laugh *w czasie przytula zaczepia sie swoimi kajdankami o jego* O.o .. ups.. xd hmm no ladnie a ja glodny jestem, bedziesz musiala pojsc ze mna do kuchni xd oki... prowadź !!! xd esz wracam za pare chwil- wedrowka do sklepu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|