|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:29 am
PointZer0 YumiTao PointZer0 Ale dziś leniwy dzień mam , witam wszystch xd Hey Point 4laugh whee Witam Yumi xd Coście takie całuśne dziewczyny ostatnio ? ( nie żebym narzekał ninja ) [droogi cmok] 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:30 am
YumiTao Siemka 4laugh i co miałes chaje wczoraj ? Nie xp Usiatkowi sie dostalo za zuzycie calego oleju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:30 am
Eredin Kitty-ShadowCat Eredin Kitty-ShadowCat Nightmaree wraaaacac bo sama jestem crying nie jesteś... *przytulll* jestem jeszcze ja.... biggrin noi chyba opcuś ( jeżeli nie spiepszył) blaugh I ja , witaj Nightmare witaj Kitty *cmok* [oddaje cmok i wielki przytul-nie odlepia się od Erdisia] blaugh whee *Idzie z Kitty usiąść , po czym przynosi dwie herbatki z ryumem * prosze biggrin dzinkooje [cmok] [bierze łyk herbatki] cieplunio whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:31 am
YumiTao No co biggrin wiosna idzie xd A no tak xd Kitty - Ty te xmoki dla Eredina zachowaj wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:32 am
Eredin YumiTao Siemka 4laugh i co miałes chaje wczoraj ? Nie xp Usiatkowi sie dostalo za zuzycie calego oleju xd hehe biggrin uratowałam Cie xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:35 am
... a ja tylko napomne o tym aby każdy przeczytał mój post na trzeciej stronie Chaos Sticky 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:35 am
Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:37 am
Kitty-ShadowCat Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp ale piwko jest zdrowe... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp A samemu sie popija herbatki z rumem 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp No ! Nie demoralizuj tu nieletnich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:38 am
Ozzwald Kitty-ShadowCat Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp ale piwko jest zdrowe... biggrin mi się (za przeproszeniem) żygać chce jak piwo widze....bleee pfu pfu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:39 am
Ozzwald Kitty-ShadowCat Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp ale piwko jest zdrowe... biggrin i jakie pozywne xp smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:39 am
Ozzwald Kitty-ShadowCat Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp ale piwko jest zdrowe... biggrin no ba.......... czesc Ozz! *Pije Pysia bananowo-jablkowo-kiwi..owo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:40 am
YumiTao Ozzwald Kitty-ShadowCat Eredin Dziekuje xd *cmok* masz u mnie pifko xp xp xp oł bleee..... pifko w tym wieku.... wstydźcie się oł blee xp xp ale piwko jest zdrowe... biggrin i jakie pozywne xp smile całe szczescie mi sie nie zrobil piwny brzusio przez jego porzywność... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|