|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:15 am
nom kochanija tez sie zmywam robutka czeka appapapapa wszystkim sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:16 am
Suney nom kochanija tez sie zmywam robutka czeka appapapapa wszystkim sad Papa Suney!!! *Cieszy się, że może siedziec przed kompem ile chce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:18 am
Suney nom kochanija tez sie zmywam robutka czeka appapapapa wszystkim sad do widzenia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:20 am
Limia Kukus Yume... przez tę twoją jazdę to mnie sie wydaje, że ty jesteś: 1. gejem 2. elfem 3. romantykiem *niepotrzebne skreślić Pozwole skomentować:
Mmm... Geje. heart Mmm... Elfy-geje. heart Mmm... Romantyczne elfy-geje. heart
Jak nawet to co. domokun mad to tylko wolne spostrzeżenie... ja po prostu nie jestem romantyczny... nic a nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:22 am
Kagenoyami Jak tak na to reagujesz, to ja tez moge byc gejem biggrin DDD albo nie... bede ryba... lecisz na rybki? XD  Mmm... Oślizgłe Łuski. heart
Blark... Sorki ze robie puff, ale prowadze yoygazmistyczną konwersację z Klip i Raishin. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:23 am
Kagenoyami Limia Kukus Yume... przez tę twoją jazdę to mnie sie wydaje, że ty jesteś: 1. gejem 2. elfem 3. romantykiem *niepotrzebne skreślić Pozwole skomentować:
Mmm... Geje. heart Mmm... Elfy-geje. heart Mmm... Romantyczne elfy-geje. heart
Jak nawet to co. domokun mad Jak tak na to reagujesz, to ja tez moge byc gejem biggrin DDD albo nie... bede ryba... lecisz na rybki? XD  w tym stroju każda twoja, rybko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:27 am
sayonara, pogadamy kiedy indziej hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:28 am
nie to zebym ochozo reagował na termin :gej ale widze ze akurat o tym desputy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:32 am
Pisarz nie to zebym ochozo reagował na termin :gej ale widze ze akurat o tym desputy wink Nie gej - tylko mniejszosc seksualna mezczyzn lubiaca przedstawicieli swojej plci biggrin DD... no, dobra... niech juz bedzie w skrocie gej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:33 am
Kagenoyami Pisarz nie to zebym ochozo reagował na termin :gej ale widze ze akurat o tym desputy wink Nie gej - tylko mniejszosc seksualna mezczyzn lubiaca przedstawicieli swojej plci biggrin DD... no, dobra... niech juz bedzie w skrocie gej biggrin ja tam wole używać terminu "pedał" nie wiem dlaczego hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:35 am
Kagenoyami Pisarz nie to zebym ochozo reagował na termin :gej ale widze ze akurat o tym desputy wink Nie gej - tylko mniejszosc seksualna mezczyzn lubiaca przedstawicieli swojej plci biggrin DD... no, dobra... niech juz bedzie w skrocie gej biggrin No no... Jaka tam znowu mniejszość. D:
Ahem ahem...
It's OK to be gay, 'cause gay means happy and happy means gay.
Tym miłym akcentem kończe gejowske, aczkolwiek pociągające tematy. 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:36 am
Labudziak Kagenoyami Pisarz nie to zebym ochozo reagował na termin :gej ale widze ze akurat o tym desputy wink Nie gej - tylko mniejszosc seksualna mezczyzn lubiaca przedstawicieli swojej plci biggrin DD... no, dobra... niech juz bedzie w skrocie gej biggrin ja tam wole używać terminu "pedał" nie wiem dlaczego hehe wedle "definicji" pedał to gej nie posiadajacy wyglądu, samochodu i domu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:39 am
Niech mnie ktos podrapie po brzuszku... mrauu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:39 am
Pisarz Labudziak Kagenoyami Pisarz nie to zebym ochozo reagował na termin :gej ale widze ze akurat o tym desputy wink Nie gej - tylko mniejszosc seksualna mezczyzn lubiaca przedstawicieli swojej plci biggrin DD... no, dobra... niech juz bedzie w skrocie gej biggrin ja tam wole używać terminu "pedał" nie wiem dlaczego hehe wedle "definicji" pedał to gej nie posiadajacy wyglądu, samochodu i domu XD dla mnie gej, i pedał to to samo ..hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|