|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:18 pm
opcy Kitty-ShadowCat co żeś kupił?? pochwal się wink w zasadzie same pierdoly...... O.o. jaka shliczna bluza [wtula się w nową bluze opcusia] mraurrrrrr heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:21 pm
opcy Kitty-ShadowCat co żeś kupił?? pochwal się wink w zasadzie same pierdoly...... .. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:22 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat co żeś kupił?? pochwal się wink w zasadzie same pierdoly...... O.o. jaka shliczna bluza [wtula się w nową bluze opcusia] mraurrrrrr heart whee to bluza dresa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:23 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat co żeś kupił?? pochwal się wink w zasadzie same pierdoly...... O.o. jaka shliczna bluza [wtula się w nową bluze opcusia] mraurrrrrr heart whee to bluza dresa.... To powinnam sie zaczac rzucac i Cie wyzywac z racji subkultury? ;P Bluza dresa - dumnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:24 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat co żeś kupił?? pochwal się wink w zasadzie same pierdoly...... O.o. jaka shliczna bluza [wtula się w nową bluze opcusia] mraurrrrrr heart whee to bluza dresa.... ale jest shliczna [wtula siem mocniej] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:26 pm
Eh ... ja teraz sobie zbieram na "In Da Hood Gold Necklace"
... jeszcze tylko 6k ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:27 pm
surprised [ziew] idem spać... wykończona jestem...[cmok opcusia na dobranoc] dobrejnocki wszystkim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:29 pm
Kitty-ShadowCat surprised [ziew] idem spać... wykończona jestem...[cmok opcusia na dobranoc] dobrejnocki wszystkim sweatdrop Dobranoc Kitty ...^^ ...Milych snow ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:30 pm
Kiart Kitty-ShadowCat surprised [ziew] idem spać... wykończona jestem...[cmok opcusia na dobranoc] dobrejnocki wszystkim sweatdrop Dobranoc Kitty ...^^ ...Milych snow ... wink dziękooje [cmok Kirusia] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:30 pm
mam żółtą pierzastą kaczuszkę robiącą "kwe kwe kwe... kwe kwe... kwe kwe" więc ide spać blaugh
narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:33 pm
Kukus mam żółtą pierzastą kaczuszkę robiącą "kwe kwe kwe... kwe kwe... kwe kwe" więc ide spać blaugh narazie ...Narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:46 pm
ciemno wszędzie, głucho wszędzie... co to będzie... co to będzie? i nastała taka niezręczna cisza, co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:47 pm
Jaswinder ciemno wszędzie, głucho wszędzie... co to będzie... co to będzie? i nastała taka niezręczna cisza, co nie? ...no tak raczej ... :zjada kruche ciastko ...: :...CHRUP, CHRUP...!!:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:55 pm
jest tu jeszcze ktoś? oprócz ciebie Kiart...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|