|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:55 pm
opcy widac za duzo na czaterboksie nie siedzialas jak cie takie rzeczy szokuja..... nawet mi zdarzyło sie założyć topic z zapytanie kto by był skłonny wsadzić mosznę w imadło i samodzielnie je zacisnąć do oporu... czy też poświęcony waleniu niemca po kasku [metodom, udoskonaleniom, przyrządom, specyfikom i międzyczasom] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:57 pm
Kukus Kitty-ShadowCat ... ale lepsze to niz geje ... razz czy ja wiem...... sweatdrop ja nie akceptuję ani jednego ani drugiego xp a ja muszę gejów tolerować... Isi jest nie całkiem heteryczny, a w końcu to przede wszystkim mój best friend, więc musze mu wybaczyć że jest odtylcowym xp ... ja tam nie mam nic do gejow ani lesbijek ... ale jednak nie lubie patrzec jak sie dwaj faceci caluja ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:57 pm
Asterad Tak tak ciekawy poglad :> **wyllania sie zzarogu** oye Ast xd milo znow Cie widziec. hey Jas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:58 pm
Asterad Tak tak ciekawy poglad :> **wyllania sie zzarogu** [skacze,przewraca,siada na nim,cmok na powitanie] cześć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
taaa.. w meiczy czasie sie ubralem... zresztą nei widzisz mnie znowu tak rzadko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen a ja zrobilam doswiadczenia nuakowe 3nodding zrobilam zagadke z zapalkami .. dalam kumpelom i kumplom. Dziewczyny w jakies 3-4 min roziwazaly i wogole juz wsyztko iwedzialy a ci, gdybys im nie powiedziala to by dalej nie wiedzieli! to siwadczy o tym ze dziewczyny sa inteligentniejsze!! YEAH! biggrin to świadczy, że łatwiej waszą uwagę skupić na byle czym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:00 pm
Asterad Tak tak ciekawy poglad :> **wyllania sie zzarogu** Czesc...^^ Witaj Jas ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:02 pm
Kukus M-Teen a ja zrobilam doswiadczenia nuakowe 3nodding zrobilam zagadke z zapalkami .. dalam kumpelom i kumplom. Dziewczyny w jakies 3-4 min roziwazaly i wogole juz wsyztko iwedzialy a ci, gdybys im nie powiedziala to by dalej nie wiedzieli! to siwadczy o tym ze dziewczyny sa inteligentniejsze!! YEAH! biggrin to świadczy, że łatwiej waszą uwagę skupić na byle czym blaugh jak to!? stare to byla zagadaka matematyczna i kazdy rownie dobrze sie skupial jak reszta skupionych.. dziewczyny tylko wolalay na przemian - juz mam! juz mam! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:09 pm
i poszla cala kasa na zakupy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:13 pm
opcy i poszla cala kasa na zakupy..... O_o a co kupiłeś? o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:13 pm
opcy i poszla cala kasa na zakupy..... co żeś kupił?? pochwal się wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:15 pm
Kitty-ShadowCat co żeś kupił?? pochwal się wink w zasadzie same pierdoly......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|