|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:24 pm
PointZer0 Kiart ... ...szkoda kasy na te tabliczki od siostrzyczek ... xd Jak ktoś chce niech kupi , ja tam ten 1k dałem MissTao na questa xd taaaaa czemu ten zasrany dresik jest taki drogi!?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:25 pm
opcy PointZer0 Kiart ... ...szkoda kasy na te tabliczki od siostrzyczek ... xd Jak ktoś chce niech kupi , ja tam ten 1k dałem MissTao na questa xd taaaaa czemu ten zasrany dresik jest taki drogi!?!?!?! Jaki dresik ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:26 pm
Damroka aaaa...pomylilam sie, przepraszam biggrin na Melinie mozna przeklinac dobra ja juz lece papa wink to teraz krótka lekcja z KONTINUUM CZASOPRZESTRZENNEGO i stosowania pojęć takich ja prowokacja mianowicie "prowokacja" jest to zachowanie mające na celu doprowadzenie ofiarę tejże do pewnych działań... prowokacja następuje PRZED tymi działaniami, a nie po nich... wspomniane przez ciebie wyklinanie miało iejsce ostatniego dnia urzędowania Prinee na gildii 33 minuty po rozpoczęciu się awntury, którą to według ciebie te wyzwiska sprowokowały... czy coś się tu nie zgadza? a może ktoś ma wechikuł czasu... NIE WIDZĘ JUŻ NAWET POSTA NA TEN TEMAT, BO SIĘ NA SERIO WKURZĘ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:26 pm
PointZer0 opcy taaaaa czemu ten zasrany dresik jest taki drogi!?!?!?! Jaki dresik ? sweatdrop Ballin' Black Sports Jacket........ 5.6k bo chce sie na dresa zrobic...... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:27 pm
opcy PointZer0 opcy taaaaa czemu ten zasrany dresik jest taki drogi!?!?!?! Jaki dresik ? sweatdrop Ballin' Black Sports Jacket........ 5.6k bo chce sie na dresa zrobic...... biggrin Dresa ? a feeee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:28 pm
opcy PointZer0 opcy taaaaa czemu ten zasrany dresik jest taki drogi!?!?!?! Jaki dresik ? sweatdrop Ballin' Black Sports Jacket........ 5.6k bo chce sie na dresa zrobic...... biggrin dlaczego sad tak shlicznie wyglądash [wtula się] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:30 pm
WIIITAM! 4laugh omg ale bylo super z nativ speakerem omg ale super!!!!!! strasznie mi sie podobało biggrin xd blaugh blaugh blaugh wogole mam dzisiaj super dzionek jeszcze bylam na zakupach no normalnie boooosko biggrin biggrin biggrin lepiej byc nie moze xDDDD wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:32 pm
M-Teen WIIITAM! 4laugh omg ale bylo super z nativ speakerem omg ale super!!!!!! strasznie mi sie podobało biggrin xd blaugh blaugh blaugh wogole mam dzisiaj super dzionek jeszcze bylam na zakupach no normalnie boooosko biggrin biggrin biggrin lepiej byc nie moze xDDDD wink heart Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:32 pm
M-Teen WIIITAM! 4laugh omg ale bylo super z nativ speakerem omg ale super!!!!!! strasznie mi sie podobało biggrin xd blaugh blaugh blaugh wogole mam dzisiaj super dzionek jeszcze bylam na zakupach no normalnie boooosko biggrin biggrin biggrin lepiej byc nie moze xDDDD wink heart I fryzurka nowa xd Hej M-Teen No , energia układu musi być zachowana wiec jak ktos przychodzi ktoś musi odejsć - żegnam zatem an dzień dzisiejszy xd Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:33 pm
M-Teen WIIITAM! 4laugh omg ale bylo super z nativ speakerem omg ale super!!!!!! strasznie mi sie podobało biggrin xd blaugh blaugh blaugh wogole mam dzisiaj super dzionek jeszcze bylam na zakupach no normalnie boooosko biggrin biggrin biggrin lepiej byc nie moze xDDDD wink heart witam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:33 pm
Kitty-ShadowCat dlaczego sad tak shlicznie wyglądash [wtula się] whee ogolnie to ciuchow szukam fajnych......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:34 pm
paaaa zeruś :cute Heloł Kiart, Kitt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:34 pm
opcy Kitty-ShadowCat dlaczego sad tak shlicznie wyglądash [wtula się] whee ogolnie to ciuchow szukam fajnych...... mash fajne ciushki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:35 pm
PointZer0 M-Teen WIIITAM! 4laugh omg ale bylo super z nativ speakerem omg ale super!!!!!! strasznie mi sie podobało biggrin xd blaugh blaugh blaugh wogole mam dzisiaj super dzionek jeszcze bylam na zakupach no normalnie boooosko biggrin biggrin biggrin lepiej byc nie moze xDDDD wink heart I fryzurka nowa xd Hej M-Teen No , energia układu musi być zachowana wiec jak ktos przychodzi ktoś musi odejsć - żegnam zatem an dzień dzisiejszy xd Dobranoc Dobranoc ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|