|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:13 pm
Kiart Hey YA All...^^ :wink ::siostrzyczki ... stare ...:: Hej Kiart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:14 pm
Kiart Hey YA All...^^ :wink ::siostrzyczki ... stare ...:: dobereczek..... ano siostrzyczki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:15 pm
Damroka PointZer0 Edit - jak koniec to koniec. ostatni post i spadam..... Chris i Wodzu (poprawcie jak zle napisalam nicki) pzreklinali, i pisali obrazliwie do niej, za to kary nie bedzie? na jakim topicu? i przed czy po tym jak zaczęła ich jechać tego pamiętnego dnia [jeśli chodzi o GG lub PMy to wybacz ale tymi drogami możecie sobie pisac co chcecie, MODy do tego nie wciskają nosa]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:15 pm
opcy Kiart Hey YA All...^^ :wink ::siostrzyczki ... stare ...:: dobereczek..... ano siostrzyczki... Nie lubie ich ... ...wie ktos moze kiedy bedzie mozna wejsc do chatki Gabmino ...?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:17 pm
Kukus Damroka PointZer0 Edit - jak koniec to koniec. ostatni post i spadam..... Chris i Wodzu (poprawcie jak zle napisalam nicki) pzreklinali, i pisali obrazliwie do niej, za to kary nie bedzie? na jakim topicu? i przed czy po tym jak zaczęła ich jechać tego pamiętnego dnia [jeśli chodzi o GG lub PMy to wybacz ale tymi drogami możecie sobie pisac co chcecie, MODy do tego nie wciskają nosa] aaaa...pomylilam sie, przepraszam biggrin na Melinie mozna przeklinac dobra ja juz lece papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:18 pm
Kiart Hey YA All...^^ :wink ::siostrzyczki ... stare ...:: cze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:19 pm
...
...szkoda kasy na te tabliczki od siostrzyczek ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ... ...szkoda kasy na te tabliczki od siostrzyczek ... xd Jak ktoś chce niech kupi , ja tam ten 1k dałem MissTao na questa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart opcy Kiart Hey YA All...^^ :wink ::siostrzyczki ... stare ...:: dobereczek..... ano siostrzyczki... Nie lubie ich ... ...wie ktos moze kiedy bedzie mozna wejsc do chatki Gabmino ...?? xp jak dorobia jakas winde bo ja nie mam zamiaru wchodzic schodami na szczyt XD pewnie na wielkanoc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:22 pm
Sayokun Kiart opcy Kiart Hey YA All...^^ :wink ::siostrzyczki ... stare ...:: dobereczek..... ano siostrzyczki... Nie lubie ich ... ...wie ktos moze kiedy bedzie mozna wejsc do chatki Gabmino ...?? xp jak dorobia jakas winde bo ja nie mam zamiaru wchodzic schodami na szczyt XD pewnie na wielkanoc razz .. mam nadzieje ze na wielkanac bedzie jakis event ... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:23 pm
Kiart .. mam nadzieje ze na wielkanac bedzie jakis event ... razz byc bedzie... ja ma nadzieje ze na wielkanoc event bedzie u gambino a nie u sieostrzyczek siostrzyczki maja kiczowate przedmioty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:24 pm
Kiart .. mam nadzieje ze na wielkanac bedzie jakis event ... razz [cmok w policzek na powitanie] whee ja też mam taką nadzieję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|