|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:40 pm
Omega Sun Eredin Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ? no raczej nie, oni wylecieli za cytaty a ona za bardzo niefajne zachowanie wobec innych uzytkownikow forum xp Hm..... z tego co czytalam ta ich klutnie, to wina stoi po obu stronach....no chyba ze skasowaliscie jakas druga czesc tego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:40 pm
Eredin Okey ja juz bede lecial do jutra wam xd Pa Kitty *cmok w policzek na pozegnanie* 4laugh papa [oddaje cmok] redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:43 pm
Damroka Hm..... z tego co czytalam ta ich klutnie, to wina stoi po obu stronach....no chyba ze skasowaliscie jakas druga czesc tego blaugh skasowałem 70% postów z tej awantury... poza tym ta kłotnia to był jej ostatni występ, ona wtedy już od kilku dni sobie grabiła zachowaniem, textami, ogólnie rzuciło jej się na rozsądek i się skończyło, co jak co ale głupoty w połączeniu z chamstwem nie zniosę ponadto... winą jest rozpętanie tej awantury, nie udział w niej... więc źle widzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:45 pm
Damroka Omega Sun Eredin Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ? no raczej nie, oni wylecieli za cytaty a ona za bardzo niefajne zachowanie wobec innych uzytkownikow forum xp Hm..... z tego co czytalam ta ich klutnie, to wina stoi po obu stronach....no chyba ze skasowaliscie jakas druga czesc tego blaugh z tego co kojarze to ta wulgarniejsza czesc zostala usunieta..... zreszta jak dla mnie to ona podpadla juz wczesniej... prowokowaniem awantur jezeli chodzi o szczegoly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:46 pm
ale synchroniczne wypowiedzi....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:48 pm
Kukus Damroka Omega Sun Eredin Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ? no raczej nie, oni wylecieli za cytaty a ona za bardzo niefajne zachowanie wobec innych uzytkownikow forum xp Hm..... z tego co czytalam ta ich klutnie, to wina stoi po obu stronach....no chyba ze skasowaliscie jakas druga czesc tego blaugh skasowałem 70% postów z tej awantury... poza tym ta kłotnia to był jej ostatni występ, ona wtedy już od kilku dni sobie grabiła zachowaniem, textami, ogólnie rzuciło jej się na rozsądek i się skończyło, co jak co ale głupoty w połączeniu z chamstwem nie zniosę Znam Prinee dlatego bede jej bronila..... pisales Kukus ze chamstwo trzeba usuwac (moze nie dokonca uzyles takiego slowa) a raz piszesz ze sam jestes chamski.... to jak to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:49 pm
opcy ale synchroniczne wypowiedzi....... xd skad macie te tabliczki ? xd tzn z jakiego sklepu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:51 pm
Damroka opcy ale synchroniczne wypowiedzi....... xd skad macie te tabliczki ? xd tzn z jakiego sklepu ? tabliczki sprzedawaja siostrzyczki przed willa......... 500 goldow sztuka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:53 pm
wlasna robota, no i jak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:56 pm
Damroka Znam Prinee dlatego bede jej bronila..... pisales Kukus ze chamstwo trzeba usuwac (moze nie dokonca uzyles takiego slowa) a raz piszesz ze sam jestes chamski.... to jak to? znaj, broń... ale i tak to ja mam rację...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:56 pm
_cleef_ wlasna robota, no i jak ? calkiem ladne..... ale jak na banner takiej wielkosci strasznie duzo zajmuje (143kilo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:57 pm
Kukus Damroka Znam Prinee dlatego bede jej bronila..... pisales Kukus ze chamstwo trzeba usuwac (moze nie dokonca uzyles takiego slowa) a raz piszesz ze sam jestes chamski.... to jak to? znaj, broń... ale i tak to ja mam rację... totalitaryzm stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:58 pm
opcy _cleef_ wlasna robota, no i jak ? calkiem ladne..... ale jak na banner takiej wielkosci strasznie duzo zajmuje (143kilo) to moze byc baner mojego sklepiku jesli bede z kims innym robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:59 pm
Wiecie co?Chciałam napisać , że moim zdaniem admini powinni odblokowac prinee bo tak wlasciwie to chriss ja sprowokowal! ona wogole nie przeklinala orocz tego zamknij ryj, mzoe jest chamska ale czesc gildi tez zcasem zachowuje sie chamki np Kukus. A na codzien normlanie pisala przeciez do wszystkich. I to jest nie fair ;/ Jeżeli znowu bedzie sie tak zachowywac mozecie cos zrobic ale na litosc boska dajcie jej teraz szanse O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:01 pm
_cleef_ opcy _cleef_ wlasna robota, no i jak ? calkiem ladne..... ale jak na banner takiej wielkosci strasznie duzo zajmuje (143kilo) to moze byc baner mojego sklepiku jesli bede z kims innym robic sciagnalem go do 50 kilo a za duzo roznic nie widac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|