Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9281 9282 9283 9284 9285 9286 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Prinee

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:40 pm

Omega Sun
Eredin
Miss_Karina
nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra!

papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ?

no raczej nie, oni wylecieli za cytaty a ona za bardzo niefajne zachowanie wobec innych uzytkownikow forum xp
Hm..... z tego co czytalam ta ich klutnie, to wina stoi po obu stronach....no chyba ze skasowaliscie jakas druga czesc tego blaugh
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:40 pm

Eredin
Okey ja juz bede lecial do jutra wam xd Pa Kitty *cmok w policzek na pozegnanie* 4laugh
papa [oddaje cmok] redface

Kimagure-chan

Kukus

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:43 pm

Damroka
Hm..... z tego co czytalam ta ich klutnie, to wina stoi po obu stronach....no chyba ze skasowaliscie jakas druga czesc tego blaugh
skasowałem 70% postów z tej awantury... poza tym ta kłotnia to był jej ostatni występ, ona wtedy już od kilku dni sobie grabiła zachowaniem, textami, ogólnie rzuciło jej się na rozsądek i się skończyło, co jak co ale głupoty w połączeniu z chamstwem nie zniosę

ponadto... winą jest rozpętanie tej awantury, nie udział w niej... więc źle widzisz
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:45 pm

Damroka
Omega Sun
Eredin
Miss_Karina
nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra!

papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ?

no raczej nie, oni wylecieli za cytaty a ona za bardzo niefajne zachowanie wobec innych uzytkownikow forum xp

z tego co kojarze to ta wulgarniejsza czesc zostala usunieta.....
zreszta jak dla mnie to ona podpadla juz wczesniej...
prowokowaniem awantur jezeli chodzi o szczegoly

opcy

opcy

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:46 pm

ale synchroniczne wypowiedzi....... xd
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:48 pm

Kukus
Damroka
Omega Sun
Eredin
Miss_Karina

skasowałem 70% postów z tej awantury... poza tym ta kłotnia to był jej ostatni występ, ona wtedy już od kilku dni sobie grabiła zachowaniem, textami, ogólnie rzuciło jej się na rozsądek i się skończyło, co jak co ale głupoty w połączeniu z chamstwem nie zniosę

Znam Prinee dlatego bede jej bronila.....
pisales Kukus ze chamstwo trzeba usuwac (moze nie dokonca uzyles takiego slowa) a raz piszesz ze sam jestes chamski.... to jak to?

Prinee

Prinee

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:49 pm

opcy

skad macie te tabliczki ? xd tzn z jakiego sklepu ?
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:51 pm

Damroka
opcy

skad macie te tabliczki ? xd tzn z jakiego sklepu ?

tabliczki sprzedawaja siostrzyczki przed willa......... 500 goldow sztuka

opcy

TENNO HEIKA

Original Gaian

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:53 pm

Image hosted by Photobucket.com

wlasna robota, no i jak ?
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:56 pm

Damroka
pisales Kukus ze chamstwo trzeba usuwac (moze nie dokonca uzyles takiego slowa) a raz piszesz ze sam jestes chamski.... to jak to?
znaj, broń... ale i tak to ja mam rację...

Kukus

opcy

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:56 pm

_cleef_

calkiem ladne.....
ale jak na banner takiej wielkosci strasznie duzo zajmuje (143kilo)
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:57 pm

Kukus
Damroka
znaj, broń... ale i tak to ja mam rację...

totalitaryzm stressed

Prinee

TENNO HEIKA

Original Gaian

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:58 pm

opcy
_cleef_

calkiem ladne.....

to moze byc baner mojego sklepiku jesli bede z kims innym robic
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:59 pm

Wiecie co?Chciałam napisać , że moim zdaniem admini powinni odblokowac prinee bo tak wlasciwie to chriss ja sprowokowal! ona wogole nie przeklinala orocz tego zamknij ryj, mzoe jest chamska ale czesc gildi tez zcasem zachowuje sie chamki np Kukus. A na codzien normlanie pisala przeciez do wszystkich. I to jest nie fair ;/ Jeżeli znowu bedzie sie tak zachowywac mozecie cos zrobic ale na litosc boska dajcie jej teraz szanse O.o

Misao_chan

opcy

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 1:01 pm

_cleef_
opcy
_cleef_

calkiem ladne.....

to moze byc baner mojego sklepiku jesli bede z kims innym robic

sciagnalem go do 50 kilo a za duzo roznic nie widac......
User Image
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9281 9282 9283 9284 9285 9286 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games