|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:25 pm
hmmm... wybaczcie ze tak mowie, ale wedlug mnie jesli ktos zostal zbanowany, to juz nie mozna go odblokowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:27 pm
Ozzwald Omega Sun Miss_Karina eme O.o a wlasnie... pewnie Kukus albo Bee Ozzy'ego odBANowali - -" Bee juz nie jest modem z tego co widze bo został zbanowany.. biggrin a co ja tu robie hm..... ale badz sobie, ja przeciez nie mam nic przeciwko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:27 pm
Siemka wszystkim smile
Ozz za co byles zbanowany ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:29 pm
nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:30 pm
Eredin Siemka wszystkim smile Ozz za co byles zbanowany ? za to co wszyscy- denerwowanie Kukusa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:31 pm
Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:31 pm
to sie porozchodzili....... nara wychodzacym.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:32 pm
Eredin Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ? no bez przesady...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! oj, bez przesady. Moim zdaniem kazdemu nalezy dac szanse. Lena tez przeciez byla zbanowana, a teraz jest grzeczna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! oj, bez przesady. Moim zdaniem kazdemu nalezy dac szanse. Lena tez przeciez byla zbanowana, a teraz jest grzeczna 3nodding a Prinee? a Blue? Kukus nie odbanowal ich prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:33 pm
Omega Sun Eredin Siemka wszystkim smile Ozz za co byles zbanowany ? za to co wszyscy- denerwowanie Kukusa wink to on taki delikatny jest ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:34 pm
Eredin Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ? mam nadzieję że nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:36 pm
opcy Eredin Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ? no bez przesady........... [staje obok opcusia] no właśnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:36 pm
Eredin Miss_Karina nie podoba mi sie ta sprawa ot co... dobra ide... zanim cos niedobrego powiem. Cya wam do jutra! papa do jutra Kari biggrin ej skoro mozna odbanowac to jest jakas szansa dla Prinee ? no raczej nie, oni wylecieli za cytaty a ona za bardzo niefajne zachowanie wobec innych uzytkownikow forum xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:38 pm
Okey ja juz bede lecial do jutra wam xd Pa Kitty *cmok w policzek na pozegnanie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|