|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:51 am
Ozzwald wypominanie nie jest zle.. a nawet bym powiedzial bardzo pozytywne... Ja tam sie staram nigdy nie wypominać czegos jeżeli sam tego nie wiem / nie opanowałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:52 am
Baliaur Zero ja sie tylko szczegolow umyslnie czepiam....sama jestem dyslektyczka wiec wiesh.... dobra, dobra, nie chowaj sie za papierami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *wstukuje cos w swojej walizeczce* tralalilala.... *damski lekko metaliczny głos z walizeczki-program zarzadzania swiatowym arsenałem nuklearnym uruchomiony wprowadz cel-* Buhahahahaha twisted Hmmm(pod nosem) Rosja??? nie... Chiny??? Hmmmmm Korea???... Hmmmmm Irak???.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:53 am
[skacze,przewraca,siada na nim, cmok w policzek, wstaje, otrzepooje się z kurzu,wtula się] witaj opcuś 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra spadam
PS zero mow mi hda lub hado lub jacol lub szafar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dry.... ninja *kładzie sie na kanapie xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:54 am
PointZer0 Ozzwald wypominanie nie jest zle.. a nawet bym powiedzial bardzo pozytywne... Ja tam sie staram nigdy nie wypominać czegos jeżeli sam tego nie wiem / nie opanowałem... tez fakt... ale gdyby ona mi nie probowała dogryść co jej nigdy nie wyjdzie to bym tego nie poprawił...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Zero ja sie tylko szczegolow umyslnie czepiam....sama jestem dyslektyczka wiec wiesh.... dobra, dobra, nie chowaj sie za papierami... xp ale ja na serio jestem mam pismo tragic i w ogole tragedia ja sie nie zaslaniam kotek domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:55 am
Ozzwald PointZer0 Ozzwald wypominanie nie jest zle.. a nawet bym powiedzial bardzo pozytywne... Ja tam sie staram nigdy nie wypominać czegos jeżeli sam tego nie wiem / nie opanowałem... tez fakt... ale gdyby ona mi nie probowała dogryść co jej nigdy nie wyjdzie to bym tego nie poprawił... W sumie też racja xd As You wish hado Witam Aya xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:56 am
Kitty-ShadowCat [skacze,przewraca,siada na nim, cmok w policzek, wstaje, otrzepooje się z kurzu,wtula się] witaj opcuś 4laugh whee no hej Kittek! witka Aya!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald Baliaur Zero ja sie tylko szczegolow umyslnie czepiam....sama jestem dyslektyczka wiec wiesh.... dobra, dobra, nie chowaj sie za papierami... xp ale ja na serio jestem mam pismo tragic i w ogole tragedia ja sie nie zaslaniam kotek domokun ja ci wierze, ale nie musisz z tym sie ujawniac jak ktos ci uwage zwroci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Ozzwald wypominanie nie jest zle.. a nawet bym powiedzial bardzo pozytywne... Ja tam sie staram nigdy nie wypominać czegos jeżeli sam tego nie wiem / nie opanowałem... tez fakt... ale gdyby ona mi nie probowała dogryść co jej nigdy nie wyjdzie to bym tego nie poprawił... domokun domokun domokun domokun nigdy mi nie wyjdzie o zesh ty domokun domokun domokun domokun a skad wiesh he??? papathus zara mykam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|