|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:38 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ przeprowadzam sonde: Ktora z podanych nazw jest najlepsza dla mojego zespołu: -DEMAR -LeVeL -Rainclock Mile widziane własne propozycje biggrin a mozesz troche bardziej przyblirzyc swoj zespol zeby jakas trafna nazwe wymyslić... No wiec tak: mamy zamiar z kumpelami grać cos w stylu sum41, Blink182, Green day, po drugie: bedziemy grały na gitarach, choć zadna z nas nie umie tego robić XD Coś jeszcze? jak mozcie robic zespol nie umiejac grac?? przed takim cyzms 3ba sie pare lat pouczyc xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:39 am
Baliaur Ozzwald Baliaur wiesh co ci powiem.... nie wiesh co to znaczy problemy zdrowotne xp wole cierpiec z własnej winy niz zeby mnie zaraziła jakas emerytka w Autobanie... najwyrzej jak nie bede mogl tego zniesc przeprowadze na sobie eutanazje... to sie kotek nazywa samobojstwo stare wiesh mi sie wydaje ze niektore rzeczy trafiaja ludzi na zasadzie totolotka stressed sweatdrop bysrta jestes niczym woda w ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:40 am
Miss_Karina PointZer0 Panienki protestuja przeciw Gambino. Można u nich kupić transparent za 500 golda xd a Gambino ma cos przeciwko tych [cenzura >.<] laluni? Nie mam bladego pojecia xd Hadogenes : Gdyby Bee chciał się ze mną kontaktować to by to robil , co ja sie będę pchał i wpraszał do RP. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:40 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur wiesh co ci powiem.... nie wiesh co to znaczy problemy zdrowotne xp wole cierpiec z własnej winy niz zeby mnie zaraziła jakas emerytka w Autobanie... najwyrzej jak nie bede mogl tego zniesc przeprowadze na sobie eutanazje... to sie kotek nazywa samobojstwo stare wiesh mi sie wydaje ze niektore rzeczy trafiaja ludzi na zasadzie totolotka stressed sweatdrop bysrta jestes niczym woda w ... spie**** 3ba tylko nazwyac tchorzostwo po imieniu stare scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:42 am
Baliaur spie**** 3ba tylko nazwyac tchorzostwo po imieniu stare scream dzikuje.. ze tak czule do mnie moprzemawiasz... to co moze sie umowimy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|