|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:33 am
Panienki protestuja przeciw Gambino. Można u nich kupić transparent za 500 golda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:33 am
przeprowadzam sonde: Ktora z podanych nazw jest najlepsza dla mojego zespołu: -DEMAR -LeVeL -Rainclock Mile widziane własne propozycje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:34 am
Ozzwald Miss_Karina Ozzwald Baliaur Kari co ty tak czesto chorujesh?? sad Bo voodki nie pije... ja pije duzo i wogule nie choruje... biggrin ja nie cierpie woodki xp jest okrpona/ble/fuj/co tam jeszcze chcesz
eme... co sie dzialo z Gambinem i tymi panieneczkami...jak-im-tam Helson?przecierz voodke sie pije zeby pic a nie zeby dobrze smakowała... wole zeby mnie vatroba siekła niz jakis wirus wykończył.. razz wiesh co ci powiem.... nie wiesh co to znaczy problemy zdrowotne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ale ja nie RP tawarisz xd to ty masz pecha a nie ja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ przeprowadzam sonde: Ktora z podanych nazw jest najlepsza dla mojego zespołu: -DEMAR -LeVeL -Rainclock Mile widziane własne propozycje biggrin a mozesz troche bardziej przyblirzyc swoj zespol zeby jakas trafna nazwe wymyslić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:35 am
~~lena-undesaid~~ przeprowadzam sonde: Ktora z podanych nazw jest najlepsza dla mojego zespołu: -DEMAR -LeVeL -Rainclock Mile widziane własne propozycje biggrin Chyba srodkowa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes PointZer0 Ale ja nie RP tawarisz xd to ty masz pecha a nie ja stare Taki pech to mi akurat nie przeszkadza za bardzo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur wiesh co ci powiem.... nie wiesh co to znaczy problemy zdrowotne xp wole cierpiec z własnej winy niz zeby mnie zaraziła jakas emerytka w Autobanie... najwyrzej jak nie bede mogl tego zniesc przeprowadze na sobie eutanazje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:36 am
PointZer0 Panienki protestuja przeciw Gambino. Można u nich kupić transparent za 500 golda xd a Gambino ma cos przeciwko tych [cenzura >.<] laluni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:36 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ przeprowadzam sonde: Ktora z podanych nazw jest najlepsza dla mojego zespołu: -DEMAR -LeVeL -Rainclock Mile widziane własne propozycje biggrin a mozesz troche bardziej przyblirzyc swoj zespol zeby jakas trafna nazwe wymyslić... No wiec tak: mamy zamiar z kumpelami grać cos w stylu sum41, Blink182, Green day, po drugie: bedziemy grały na gitarach, choć zadna z nas nie umie tego robić XD Coś jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:37 am
Ozzwald Baliaur wiesh co ci powiem.... nie wiesh co to znaczy problemy zdrowotne xp wole cierpiec z własnej winy niz zeby mnie zaraziła jakas emerytka w Autobanie... najwyrzej jak nie bede mogl tego zniesc przeprowadze na sobie eutanazje... to sie kotek nazywa samobojstwo stare wiesh mi sie wydaje ze niektore rzeczy trafiaja ludzi na zasadzie totolotka stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Taki pech to mi akurat nie przeszkadza za bardzo xd tylko ze ty w taki razie nie masz kontaktu z np bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Panienki protestuja przeciw Gambino. Można u nich kupić transparent za 500 golda xd a Gambino ma cos przeciwko tych [cenzura >.<] laluni? Nie one maja przeciw niemu.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:38 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ przeprowadzam sonde: Ktora z podanych nazw jest najlepsza dla mojego zespołu: -DEMAR -LeVeL -Rainclock Mile widziane własne propozycje biggrin a mozesz troche bardziej przyblirzyc swoj zespol zeby jakas trafna nazwe wymyslić... No wiec tak: mamy zamiar z kumpelami grać cos w stylu sum41, Blink182, Green day, po drugie: bedziemy grały na gitarach, choć zadna z nas nie umie tego robić XD Coś jeszcze? "Porzucone skarpery" tak to jest to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|