|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:24 am
PointZer0 Uwaga była na miejscu , jak zabieram się za porządki to sam muszę dawać przykład. ... dlatego pisze ze u RP (patrz nizej) mozna nie cenzurowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:25 am
Witam Karina *cmok w polika* xd i jak zdrówko ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:25 am
siema rozumiem ze chora Ty to masz pecha chorowac na swieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:27 am
heyka Kari^^ JUlcia sie z pozdroffek cieszyla^^ strashnie oslabina jest biedactwo sad Kari co ty tak czesto chorujesh?? sad *zaczuna wyc z bolu bo pod nia rozbilo sie pare zarowek i ma w ciele resztki szkla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *wstukuje cos w swojej walizeczce* tralalilala.... *damski lekko metaliczny głos z walizeczki-program zarzadzania swiatowym arsenałem nuklearnym uruchomiony wprowadz cel-* Buhahahahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes siema rozumiem ze chora Ty to masz pecha chorowac na swieta to tak jak ja crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes PointZer0 Uwaga była na miejscu , jak zabieram się za porządki to sam muszę dawać przykład. ... dlatego pisze ze u RP (patrz nizej) mozna nie cenzurowac Ale ja nie RP tawarisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:28 am
PointZer0 Witam Karina *cmok w polika* xd i jak zdrówko ? mraaa whee lepiej niz wczoraj, ale i tak nadal musze kurowac Hado- no niestety mam takiego pecha sweatdrop Bali- a czemu oslabiona? sad mam nadzieje ze jej nic powaznego nie jest.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:28 am
Baliaur Kari co ty tak czesto chorujesh?? sad Bo voodki nie pije... ja pije duzo i wogule nie choruje... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:29 am
Christoff_Gangrell *wstukuje cos w swojej walizeczce* tralalilala.... *damski lekko metaliczny głos z walizeczki-program zarzadzania swiatowym arsenałem nuklearnym uruchomiony wprowadz cel-* Buhahahahaha twisted Hmmm(pod nosem) Rosja??? nie... Chiny??? Hmmmmm Korea???... Hmmmmm Irak???.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:30 am
Ozzwald Baliaur Kari co ty tak czesto chorujesh?? sad Bo voodki nie pije... ja pije duzo i wogule nie choruje... biggrin "w ogole" mistrzuniu twisted ale kiedys cie watroba sieknie oj sieknie.... Kari ja tyz mam nadzieje ze to nic powaznego xp sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:30 am
Ozzwald Baliaur Kari co ty tak czesto chorujesh?? sad Bo voodki nie pije... ja pije duzo i wogule nie choruje... biggrin ja nie cierpie woodki xp jest okrpona/ble/fuj/co tam jeszcze chcesz
eme... co sie dzialo z Gambinem i tymi panieneczkami...jak-im-tam Helson?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:32 am
Miss_Karina Ozzwald Baliaur Kari co ty tak czesto chorujesh?? sad Bo voodki nie pije... ja pije duzo i wogule nie choruje... biggrin ja nie cierpie woodki xp jest okrpona/ble/fuj/co tam jeszcze chcesz
eme... co sie dzialo z Gambinem i tymi panieneczkami...jak-im-tam Helson?przecierz voodke sie pije zeby pic a nie zeby dobrze smakowała... wole zeby mnie vatroba siekła niz jakis wirus wykończył.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:32 am
Kitty-ShadowCat Hadogenes siema rozumiem ze chora Ty to masz pecha chorowac na swieta to tak jak ja crying crying to pechowce z was ja jak chorowalem to chociaz nie w swieta choc z drogiej strony to przed swietami i ew. na poczatku to tez jest fajnie chorowac nie czeba robic porzadkow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|