|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:02 am
Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop jaka fiolke i skad ja wziac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:03 am
Vykk hej ludzie wiecie ze siosrzyczki zrobily petycje przciwko gambino ktory sie zamknal u siebei w chacie?? eek ...lol trzeba sie do nich przyłaczyc niech na odda te pinadze kture mu dalismy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop prawdopodobnie nie można. fiolki już raz byly , po wypiciu stawało sie Zombie. O.o. ja kcem być zombie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop Ja tez ja mam. Jak na nia klikne w my inventory to mi sie popjawia now you're feel fine czy cos takiego..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:05 am
PointZer0 Baliaur Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop BO SIE NIE DA TEGO ZROBIC!!!!!!! *rzuca w nia granatem* *przyciaga ręka granat i zjada* a po co wrzeszczysz ? sweatdrop bo mam ochote xp nie jestem gnojkiem.... *wyciaga noze listkowe* hehehe kto kce miec szramusie??? *patrzy na noze chowa je do kieszenie8 nieee nozy szkoda xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop Ja tez ja mam. Jak na nia klikne w my inventory to mi sie popjawia now you're feel fine czy cos takiego.......... Bo były dwie fiolki - jedna zamieniała w zombie , druga leczyła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop Ja tez ja mam. Jak na nia klikne w my inventory to mi sie popjawia now you're feel fine czy cos takiego.......... co to za filka skad ja wziac i jak mozna dostac te znaki protestacyjne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:06 am
Vykk Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop jaka fiolke i skad ja wziac?? z marketu, "Vial of Unknown Liquid"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:07 am
Vykk ~~lena-undesaid~~ Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop Ja tez ja mam. Jak na nia klikne w my inventory to mi sie popjawia now you're feel fine czy cos takiego.......... co to za filka skad ja wziac i jak mozna dostac te znaki protestacyjne?? fiolki teraz doi niczego josh nie sluza.... zostawili je po haloweenowym evencie... moze kiedys cos z nimi zrobic xp a transparent zdobywash dajac siostrzycka z Durem 500g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na razie Vykk.
Sorki Ozzy i witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop Ja tez ja mam. Jak na nia klikne w my inventory to mi sie popjawia now you're feel fine czy cos takiego.......... Bo były dwie fiolki - jedna zamieniała w zombie , druga leczyła. to ja mam ta druga razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:09 am
Ozzwald hm... zero cenzuruj to co piszesz... biggrin buuhahaha kto tu teraz porzadku pilnuje??? buhahhaha Ozz zmieniles strone czy jak?? czy cos ci przygrzalo moze/? xp *husta sie na zyrandolu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|