|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:52 am
Welcome ~~lena-undesaid~~ your Gaia gold:21 s**t.............. gonk stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:53 am
Baliaur Christoff_Gangrell *wyciaga spod fotel;a walizeczke ze znakiem [bihazard] Otwiera wstykuje kod*... Buahahaha.... xd *podpala walizke miotaczem ognia zatyka uszy kuli sie* Ediot: hey Kaku rbimy "mala" rozrobe domokun *naciska guzik-damski głos z walizeczki-system awaryjnego gaszenia uruchoniony niebezpieczensttwo zarzegnane-* Buhahahahaha....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:53 am
hej ludzie wiecie ze siosrzyczki zrobily petycje przciwko gambino ktory sie zamknal u siebei w chacie?? eek ...lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:55 am
Baliaur eek heyka eek Zero sie przebral whee *siedzi na zyrandolu obserwuje wszystkich* Ano Zero się przebrał xd A sprawy Gambino i tych dziewek mnie średnio obchodzą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:56 am
Vykk hej ludzie wiecie ze siosrzyczki zrobily petycje przciwko gambino ktory sie zamknal u siebei w chacie?? eek ...lol ciekawe co bedzie puzniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:57 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell *wyciaga spod fotel;a walizeczke ze znakiem [bihazard] Otwiera wstykuje kod*... Buahahaha.... xd *podpala walizke miotaczem ognia zatyka uszy kuli sie* Ediot: hey Kaku rbimy "mala" rozrobe domokun *naciska guzik-damski głos z walizeczki-system awaryjnego gaszenia uruchoniony niebezpieczensttwo zarzegnane-* Buhahahahaha.... ol matafaka Chriss zabawe zepsules crying crying crying crying heyka Vykk wiemy wiemy *wyciaga pare granatow z kieszeni patrzy na loodkow, pod3muje sie kalba od zyrandola zzuca granaty na dol* PAAADNIJ!!!! domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:57 am
Stokrotka Vykk hej ludzie wiecie ze siosrzyczki zrobily petycje przciwko gambino ktory sie zamknal u siebei w chacie?? eek ...lol ciekawe co bedzie puzniej to sie ich zapytaj o tą fiolke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:58 am
Baliaur ol matafaka Chriss zabawe zepsules crying crying crying crying heyka Vykk wiemy wiemy *wyciaga pare granatow z kieszeni patrzy na loodkow, pod3muje sie kalba od zyrandola zzuca granaty na dol* PAAADNIJ!!!! domokun domokun domokun domokun *dostal granatem w łeb* ? xp *podnosi granat i go zjada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:58 am
Vykk hej ludzie wiecie ze siosrzyczki zrobily petycje przciwko gambino ktory sie zamknal u siebei w chacie?? eek ...lol wiem, dzieki temu mam ten znak... Wreszcie cie dorwałam Vykk... 1.) Jakie masz piosenki SR-71?? 2.)Powiedz jeszcze raz co zeobic w edit profile, jak jest ten problem z ikonkami domkoof
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:00 am
jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:00 am
Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop BO SIE NIE DA TEGO ZROBIC!!!!!!! *rzuca w nia granatem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:01 am
Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop prawdopodobnie nie można. fiolki już raz byly , po wypiciu stawało sie Zombie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Vykk hej ludzie wiecie ze siosrzyczki zrobily petycje przciwko gambino ktory sie zamknal u siebei w chacie?? eek ...lol wiem, dzieki temu mam ten znak... Wreszcie cie dorwałam Vykk... 1.) Jakie masz piosenki SR-71?? 2.)Powiedz jeszcze raz co zeobic w edit profile, jak jest ten problem z ikonkami domkoof na chwile obecna ZADNYCH bo ok poltora miesiaca temu sforamtowealem nie ta partycje cop potrzeba i posdzlo wdaibly 30GB mp3 i drugier tyle anime :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop BO SIE NIE DA TEGO ZROBIC!!!!!!! *rzuca w nia granatem* *przyciaga ręka granat i zjada* a po co wrzeszczysz ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:02 am
Baliaur Nightmaree jak sie ma taka fiolke labolatoryjna czy cos to co zrobic zeby wziac ja w raczke bo mi nie chce sie wziac sweatdrop BO SIE NIE DA TEGO ZROBIC!!!!!!! *rzuca w nia granatem* ja Cie zaraz rzuce gnojku maly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|