|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:28 am
Baliaur Eurina Vam Baliaur przebrac sie czy niet oto jest pytaniet xd xp domokun Jestes oryginalana biggrin jestem kotek uduchowiona xd blaugh heyka Eurina Zaloz jakies buciki i bedziesz cool cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:30 am
Eurina Vam Baliaur Eurina Vam Baliaur przebrac sie czy niet oto jest pytaniet xd xp domokun Jestes oryginalana biggrin jestem kotek uduchowiona xd blaugh heyka Eurina Zaloz jakies buciki i bedziesz cool cool rajtoozki lepshe xd dobra cos tu nuda zaczyna kadzic 3ba cos wykombinowac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:32 am
Baliaur dobra cos tu nuda zaczyna kadzic 3ba cos wykombinowac ninja Racja! ninja Ale nudno to tutaj jest od dawna......... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:34 am
Eurina Vam Baliaur dobra cos tu nuda zaczyna kadzic 3ba cos wykombinowac ninja Racja! ninja Ale nudno to tutaj jest od dawna......... sad *wyciaga noze z kieszeni* jesio mam caly arsenal pod fotelikiem ninja bizcie i jedzcie domokun domokun domokun srut 4 all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:35 am
Eurina Vam Baliaur dobra cos tu nuda zaczyna kadzic 3ba cos wykombinowac ninja Racja! ninja Ale nudno to tutaj jest od dawna......... sad Ja i Aya tez to zauwarzyłyśmy.............- -' Ostatnio jest tu naprawde nuuuuuuuuuuudno- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:37 am
~~lena-undesaid~~ Eurina Vam Baliaur dobra cos tu nuda zaczyna kadzic 3ba cos wykombinowac ninja Racja! ninja Ale nudno to tutaj jest od dawna......... sad Ja i Aya tez to zauwarzyłyśmy.............- -' Ostatnio jest tu naprawde nuuuuuuuuuuudno- -' scream gonk koniec nie ma nuda niet.... *wyciaga spod fotela miotacz ognia wskakuje na zyrandol* kto chce byc spalony owieczki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:43 am
Baliaur ~~lena-undesaid~~ Eurina Vam Baliaur dobra cos tu nuda zaczyna kadzic 3ba cos wykombinowac ninja Racja! ninja Ale nudno to tutaj jest od dawna......... sad Ja i Aya tez to zauwarzyłyśmy.............- -' Ostatnio jest tu naprawde nuuuuuuuuuuudno- -' scream gonk koniec nie ma nuda niet.... *wyciaga spod fotela miotacz ognia wskakuje na zyrandol* kto chce byc spalony owieczki?? ja!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:43 am
*wyciaga spod fotel;a walizeczke ze znakiem  Otwiera wstykuje kod*... Buahahaha....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:45 am
Christoff_Gangrell *wyciaga spod fotel;a walizeczke ze znakiem [bihazard] Otwiera wstykuje kod*... Buahahaha.... xd *podpala walizke miotaczem ognia zatyka uszy kuli sie* Ediot: hey Kaku rbimy "mala" rozrobe domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:46 am
Christoff_Gangrell *wyciaga spod fotel;a walizeczke ze znakiem  Otwiera wstykuje kod*... Buahahaha.... o fak..zabawa na calego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:48 am
[ Kaku ] Christoff_Gangrell *wyciaga spod fotel;a walizeczke ze znakiem  Otwiera wstykuje kod*... Buahahaha.... o fak..zabawa na calego xd O co chodzi...[chowa się pod stołem] gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:48 am
*sniff sniff*
Wędzony pluton whee
*wyłazi z podłogi , otwiera ołowiany kanister w walizce i wypija pluton whee *
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:51 am
PointZer0 *sniff sniff* Wędzony pluton whee *wyłazi z podłogi , otwiera ołowiany kanister w walizce i wypija pluton whee * Witam wszystkich xd eek heyka eek Zero sie przebral whee *siedzi na zyrandolu obserwuje wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|