|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:09 am
Ozzwald Baliaur Kitty-ShadowCat Krzysiu.... każ Łukaszowi tu przyleźć crying crying to zadzwon do niego wysmiej go zbluzgaj go olej go xd xd xd Ozz skad ty tu?? eek z kontenera... a co nie chcecie mnie czy co ze sie tak pytacie..? no nie wiem xd no co niby "zbanowany" byles?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:09 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* cześć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:11 am
Christoff_Gangrell Ueb mnie boli crying fak..gupie przesilenie... xd przesil4enie antymozgowe domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* cześć blaugh Nyu...czemu chcesz sie pociac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Kitty-ShadowCat Krzysiu.... każ Łukaszowi tu przyleźć crying crying to zadzwon do niego wysmiej go zbluzgaj go olej go xd xd xd Ozz skad ty tu?? eek z kontenera... a co nie chcecie mnie czy co ze sie tak pytacie..? nie ozzy nie przeszkadzasz nam wink xd xd xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:15 am
Sei chan Kitty-ShadowCat Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* cześć blaugh Nyu...czemu chcesz sie pociac?? Wodzu miał być a go nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:15 am
Uf......... Własnie wroociłam z lekcji niemka biggrin wiec jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:16 am
hmmm...... mykam ninja papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:17 am
Kitty-ShadowCat Sei chan Kitty-ShadowCat Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* cześć blaugh Nyu...czemu chcesz sie pociac?? Wodzu miał być a go nie ma crying moze jakas awaria go zatrzymała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:18 am
~~lena-undesaid~~ Uf......... Własnie wroociłam z lekcji niemka biggrin wiec jestem Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:19 am
Setsuna Dragonclaw hmmm...... mykam ninja papaty papathus heyka Lena przebrac sie czy niet oto jest pytaniet xd xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:23 am
Baliaur przebrac sie czy niet oto jest pytaniet xd xp domokun Jestes oryginalana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:26 am
Eurina Vam Baliaur przebrac sie czy niet oto jest pytaniet xd xp domokun Jestes oryginalana biggrin jestem kotek uduchowiona xd blaugh heyka Eurina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|