|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:41 am
Christoff_Gangrell Baliaur ninja tajniacki calus dla Chrissa w polik ninja redface whee .... jaki wsydzioch xd xp blaugh ninja calus w drugi polik ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:41 am
Setsuna Dragonclaw witam... ninja kitty skad wzielas to co maszs w lapce? smile wpłacasz bliźniaczkom 500g i dostajesz takie coś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:43 am
Setsuna Dragonclaw witam... ninja kitty skad wzielas to co maszs w lapce? smile heyka eek kratkowa Setsuna?? fajnio wygladash whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:45 am
Kitty-ShadowCat Setsuna Dragonclaw witam... ninja kitty skad wzielas to co maszs w lapce? smile wpłacasz bliźniaczkom 500g i dostajesz takie coś xd ahaa... szkoda mi kasy xp whee dzieki Bali... uwazaj, to zarazliwe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:46 am
Setsuna Dragonclaw Kitty-ShadowCat Setsuna Dragonclaw witam... ninja kitty skad wzielas to co maszs w lapce? smile wpłacasz bliźniaczkom 500g i dostajesz takie coś xd ahaa... szkoda mi kasy xp whee dzieki Bali... uwazaj, to zarazliwe xp eek co zarazliwe?? ja sobie trochu poduszkuje... ni mam kasy na fajne ciuszki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:46 am
...łu ...jestem na dziesięc minut ...Ave ludzie! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:47 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Kitty-ShadowCat Setsuna Dragonclaw witam... ninja kitty skad wzielas to co maszs w lapce? smile wpłacasz bliźniaczkom 500g i dostajesz takie coś xd ahaa... szkoda mi kasy xp whee dzieki Bali... uwazaj, to zarazliwe xp eek co zarazliwe?? ja sobie trochu poduszkuje... ni mam kasy na fajne ciuszki domokun kratkowanie ninja ja zarazilam sie od kratkowego ludka - loraka (kto wtedy byl na gai wei o co chodzi ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:48 am
Ja- Yosei ...łu ...jestem na dziesięc minut ...Ave ludzie! biggrin hey *pokes Josei* xd Setsu wiem o co chodzi blaugh 3nodding ale mnie to jakos nie ciagnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:50 am
co sie stalo Abbysinian? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:51 am
hej Yosei whee [przytula]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:51 am
??Rufus co jest?? Chriss co tbie odpala??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:52 am