|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:57 am
Kitty-ShadowCat YumiTao @Kitty: co ty masz w łapce ? 3nodding anty gambino coś tam... xd emka- ja jestem z ciebie bardzo dumna 3nodding a gdzie to zakupiłaś ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:58 am
Eredin M-Teen ej no nikt nie jest ze mnie dumny ze takiego slicznego bida odwalilam!? ja ostatnio kupilem kurteczke za 1 g =] to dopiero wyczyn xd xp głupi to zawsze ma szczęście biggrin xd xp ja tam nie znalazłam nic za 1g stare sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:00 am
YumiTao Kitty-ShadowCat YumiTao @Kitty: co ty masz w łapce ? 3nodding anty gambino coś tam... xd emka- ja jestem z ciebie bardzo dumna 3nodding a gdzie to zakupiłaś ? xp u bliźniaczek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:01 am
HA ALE BEDZIESZ JESZCZE BARDZIEJ DUMNA *poluje nadal w markecie xD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:04 am
ty tez strajkujesz xp 3nodding ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:05 am
nie, jednak nie gdybym nie sprawdzila co to za list 3 k by poszły w ^%$ sweatdrop uff hehe lepiej mi z tym kwiotekim czy go sprzedac? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:05 am
M-Teen nie, jednak nie gdybym nie sprawdzila co to za list 3 k by poszły w ^%$ sweatdrop uff hehe lepiej mi z tym kwiotekim czy go sprzedac? xD sprzedaj biggrin Paul ci dobrze radzi whee *robi mine w stylu MIJAGI*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:08 am
YumiTao M-Teen nie, jednak nie gdybym nie sprawdzila co to za list 3 k by poszły w ^%$ sweatdrop uff hehe lepiej mi z tym kwiotekim czy go sprzedac? xD sprzedaj biggrin Paul ci dobrze radzi whee *robi mine w stylu MIJAGI* *patrzy na nia* surprised xp sweatdrop ty nie umiesz... robic min jak pan mijagi!! PAN MIJAGI JEST NAJLPESZY!!! I POCHODZI Z JAPONII! nikt nie umie robic tak min jak pan mijagi! albo Noriuki[cos takiego] pat morita ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:09 am
M-Teen YumiTao M-Teen nie, jednak nie gdybym nie sprawdzila co to za list 3 k by poszły w ^%$ sweatdrop uff hehe lepiej mi z tym kwiotekim czy go sprzedac? xD sprzedaj biggrin Paul ci dobrze radzi whee *robi mine w stylu MIJAGI* *patrzy na nia* surprised xp sweatdrop ty nie umiesz... robic min jak pan mijagi!! PAN MIJAGI JEST NAJLPESZY!!! I POCHODZI Z JAPONII! nikt nie umie robic tak min jak pan mijagi! albo Noriuki[cos takiego] pat morita ^^ Ja umiem pokaze ci w szkole XD i jeszcze Mistle umie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:12 am
Ok ja spadam biggrin za ładny dzień na siedzenie przed kompem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:13 am
papa ja mialam wyjsc z tym leniem gabą! ALE JEJ SIE NIE CHCIAŁO! za tp jutro robimy eskapada na TzN
hmmm to co zrobic z tym kwiotkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:14 am
YumiTao Ok ja spadam biggrin za ładny dzień na siedzenie przed kompem xd Rotfl lepiej posiedziec pzred kompem u kogos innego biggrin czekam na ciebie xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:14 am
M-Teen papa ja mialam wyjsc z tym leniem gabą! ALE JEJ SIE NIE CHCIAŁO! za tp jutro robimy eskapada na TzN
hmmm to co zrobic z tym kwiotkiem?zjedz go.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|