|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:48 am
opcy Kitty-ShadowCat zrobiłam.... kasa zwiała a tego ni ma crying crying [przytula się do opcusia] to zobacz czy po ostatnim itemku w inv. nie masz jednego "niewidzialnego" (jak klikniesz to pojawia sie wybor gdzie chcesz zalozyc ten item) jest... jupi! dzinkuje [przytula]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:49 am
HAHA! Jestem wielka! whee whee whee jaki fux, jaki fux tralalala *tanczy wkolo wlasnej osi po calym pokoju* tralala tralala! ^______________^ WYGRAŁAM BIDA! 450g za kwiotka po 2005 g hahaha biggrin biggrin biggrin za ile go teraz sprzedac twisted mwahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:51 am
Eredin opcy Kitty-ShadowCat zrobiłam.... kasa zwiała a tego ni ma crying crying [przytula się do opcusia] to zobacz czy po ostatnim itemku w inv. nie masz jednego "niewidzialnego" (jak klikniesz to pojawia sie wybor gdzie chcesz zalozyc ten item) hejka , a wlasciwie to o co chodzi w tym konflikcie miedzy siostrami a gambino ? niewazne....... wazne ze sa eventy i itemy.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:53 am
Okej, robaczki, czas na mnie...idę piec ciacha :] Do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:54 am
Eredin witaj Kitty *przytula tez i zaczyna łaskotac* xd jak miło... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
@Kitty: co ty masz w łapce ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ej no nikt nie jest ze mnie dumny ze takiego slicznego bida odwalilam!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:56 am
siema Yumi *cmok w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ej no nikt nie jest ze mnie dumny ze takiego slicznego bida odwalilam!? widocznie nie blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao @Kitty: co ty masz w łapce ? 3nodding anty gambino coś tam... xd emka- ja jestem z ciebie bardzo dumna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:57 am
M-Teen ej no nikt nie jest ze mnie dumny ze takiego slicznego bida odwalilam!? ja ostatnio kupilem kurteczke za 1 g =] to dopiero wyczyn xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|