|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:32 am
opcy patrzcie co sobie kupilem....... xd opcuś.... co to? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:33 am
opcy patrzcie co sobie kupilem....... xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:34 am
opcy patrzcie co sobie kupilem....... xd fajne hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:35 am
no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:37 am
opcy no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic...... to jest chyba to Anti Gambino cośtam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:38 am
o 16 pod empikiem xDDD a kto bedzie xDDD wstydzic sie bede razz i nie bede wiedziec co gadac, napewno mnie nie polubicie i bedzie biggrin biggrin pozatym jutro o 16 podbijam TzNa wiec na mnie liczyc prawdopdobnie niemozan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic...... to jest chyba to Anti Gambino cośtam... no tak......... tyle ze jest szansa ze cena tego cudenka kiedys podskoczy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic...... to jest chyba to Anti Gambino cośtam... Nu jest jest...e, chłam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:39 am
opcy no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic...... hmmm dobry pomysł biggrin tez to kupie... ale nie teraz razz jak dojde do 500 g xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:40 am
opcy Jaswinder opcy no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic...... to jest chyba to Anti Gambino cośtam... no tak......... tyle ze jest szansa ze cena tego cudenka kiedys podskoczy 3nodding a jak to kupić? ja nie mogę crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:42 am
Kitty-ShadowCat opcy Jaswinder opcy no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic...... to jest chyba to Anti Gambino cośtam... no tak......... tyle ze jest szansa ze cena tego cudenka kiedys podskoczy 3nodding a jak to kupić? ja nie mogę crying a dalas dwa razy Yes jak gadalas z siostrzyczkam? bo jest maly lag i ja dostalem z opozniniem...... a w inventory zjmowalo slota a nie bylo obrazka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:43 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy Jaswinder opcy no od siostrzyczek za 500........ ja to olewam ale pewnie potem to bedzie mozna spylic...... to jest chyba to Anti Gambino cośtam... no tak......... tyle ze jest szansa ze cena tego cudenka kiedys podskoczy 3nodding a jak to kupić? ja nie mogę crying a dalas dwa razy Yes jak gadalas z siostrzyczkam? bo jest maly lag i ja dostalem z opozniniem...... a w inventory zjmowalo slota a nie bylo obrazka... zrobiłam.... kasa zwiała a tego ni ma crying crying [przytula się do opcusia]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:43 am
*poluje w markecie* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:45 am
Kitty-ShadowCat zrobiłam.... kasa zwiała a tego ni ma crying crying [przytula się do opcusia] to zobacz czy po ostatnim itemku w inv. nie masz jednego "niewidzialnego" (jak klikniesz to pojawia sie wybor gdzie chcesz zalozyc ten item)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|