|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:23 am
PointZer0 Smacznego Vykk xd Nightmaree , jak zajęta to co innym oczka puszczasz? :> Ktoś mógłby to opacznie zinterpretować :> Del - obczaj nowaą mapkę Sayi xd no wiesz dla świat wirtualny a rzeczywisty to dwie odrębne sprawy a nie mam jak wiekszośc tu faceta "wirtualnego* po za tym moj narzeczony nie ma nic przeciwko zaprawiania na necie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:24 am
Stokrotka gdzieś Ty sie podziała whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:25 am
Nightmaree no wiesz dla świat wirtualny a rzeczywisty to dwie odrębne sprawy a nie mam jak wiekszośc tu faceta "wirtualnego* po za tym moj narzeczony nie ma nic przeciwko zaprawiania na necie xp Troche zbyt dosadnie wzięłaś moje słowa sweatdrop Mniejsza z tym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:26 am
Łaaaał portalik! gratuluję biggrin ...i las dębowy *piiiiiisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:28 am
Oho , widzę że spełnienie marzeń xd Kurdę , czemu o 7 PM'ki zaczna działać dopiero , wnerwia mnie ta ikonka koło avatarka stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:29 am
eek xd ja mam co prawda ale chyba nie twoje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:29 am
Sprawdź w niszczarce do papieru 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:30 am
PointZer0 Oho , widzę że spełnienie marzeń xd No ba... Teraz trza sorganizować...sabat...albo orgię XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:31 am
*wchodzi sobie* no i żesz kurde koniec męczarń xDDDD
helloł wam wszytkim wink Point ładnie wygladasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:31 am
bardzo to chwalebny quest.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:32 am
Delein PointZer0 Oho , widzę że spełnienie marzeń xd No ba... Teraz trza sorganizować...sabat...albo orgię XD ninja orgie????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:33 am
M-Teen *wchodzi sobie* no i żesz kurde koniec męczarń xDDDD helloł wam wszytkim wink Point ładnie wygladasz smile I nawzajem , witaj xd Delein - jestem za tym drugim ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:34 am
M-Teen *wchodzi sobie* no i żesz kurde koniec męczarń xDDDD helloł wam wszytkim wink Point ładnie wygladasz smile witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:35 am
PointZer0 Delein - jestem za tym drugim ;] Okej *zapisuje* Opcy też *zapisuje* Ktoś jeszcze chętny? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|