|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:05 am
redface ...kurcze nooooo... chyba mi goraco zdzibko... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:05 am
Uwaga na cytaty... wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:06 am
Stokrotka Vykk Nightmaree Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Elo wszystkim.. jestem na momencik... Krzyyś.... [skacze na niego, przytula] heart uuuu no jak wszystkich witasz jak swojego faceta to chyba nie bedzie zły o sex z kolega wink zaden sex z kolega stare czemu sad bo bardziej szanuje kumpli niz sezx z pierwsza z brzegu panienka...zwalszczzaa ze jest jednego z kumpli xp ...ale jesli ty sie na mnie rzucasz...to sprawe moze jescze przemyslimy blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:07 am
*całus*prosze jeszce w drugi bo smutno mu było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:08 am
hmm lucus ostatnio miałas młodszego moze chcesz jeszcze raz? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:09 am
Dobra zbieram sie na teraz... bede koło18 jakby co..
Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:09 am
Vykk Stokrotka Vykk Nightmaree Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Elo wszystkim.. jestem na momencik... Krzyyś.... [skacze na niego, przytula] heart uuuu no jak wszystkich witasz jak swojego faceta to chyba nie bedzie zły o sex z kolega wink zaden sex z kolega stare czemu sad bo bardziej szanuje kumpli niz sezx z pierwsza z brzegu panienka...zwalszczzaa ze jest jednego z kumpli xp ...ale jesli ty sie na mnie rzucasz...to sprawe moze jescze przemyslimy blaugh xp whee a jednak sie zastanawiasz !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:10 am
Christoff_Gangrell Dobra zbieram sie na teraz... bede koło18 jakby co.. Papa Na tazie Chris A co wam tak wszystkim odstrzeliło , wiosna czy co ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:11 am
Stokrotka , pamiętaj - max cytatów to 5...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk- ja nie jestem pierwszą z brzegu panienką crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Christoff_Gangrell Dobra zbieram sie na teraz... bede koło18 jakby co.. Papa Na tazie Chris A co wam tak wszystkim odstrzeliło , wiosna czy co ? xd Ty taki dzis jestes mmmmmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:12 am
Kitty-ShadowCat Vykk- ja nie jestem pierwszą z brzegu panienką crying crying *przytula* nie plakaj szkoda lez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 6:12 am
Nightmaree PointZer0 Christoff_Gangrell Dobra zbieram sie na teraz... bede koło18 jakby co.. Papa Na tazie Chris A co wam tak wszystkim odstrzeliło , wiosna czy co ? xd Ty taki dzis jestes mmmmmmm jaki mmmmm ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|