|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:46 am
ponury dzisiaj jestes *glaszcze* maruda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:46 am
Nightmaree a jak wodzu zobaczy ojejku kitty blaugh to mi sie oberwie na najlblizeszej sesji jesli takowa kiedys bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:47 am
Nightmaree a teraz idziemy na jednego *tanczy* *tanczy* No to hlus *tańcze* wypijmy za błedy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:47 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat [skacze na niego.... przewraca, przytula] witaj whee nie am to jak energiczne powitanie...to moze dorzucisz od razu cos jesdzcze:>?? [siada na nim, całuje] coś jeszcze? wink mozesz dac skoro chcesz tylko ostrzegam w przypadku ciazy nie bede placil alimentow hihi redface nie smiej sie tylko dzialaj jak masz dzialac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:48 am
Stokrotka Nightmaree a teraz idziemy na jednego *tanczy* *tanczy* No to hlus *tańcze* wypijmy za błedy ze tak powiem Ty to juz ubranie zgubiłas gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:49 am
to sie nazywa sex publiczny z nieletnią xd nie chce na to patrzec *ucieka za kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:50 am
Elo wszystkim.. jestem na momencik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:51 am
Nightmaree to sie nazywa sex publiczny z nieletnią xd nie chce na to patrzec *ucieka za kanape* eee... nie będzie niczego... rzeczywiście, wodzu się obrazi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree to sie nazywa sex publiczny z nieletnią xd nie chce na to patrzec *ucieka za kanape* juz znalazłam ubranie sama i je schowałas *aty aty niedobra dziewczynaka *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Elo wszystkim.. jestem na momencik... chodz Krzysiu za kanape coś Ci powiem na ucho sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:52 am
Stokrotka Nightmaree to sie nazywa sex publiczny z nieletnią xd nie chce na to patrzec *ucieka za kanape* juz znalazłam ubranie sama i je schowałas *aty aty niedobra dziewczynaka * przepiłas zostało Ci tylke co masz na sobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:52 am
Christoff_Gangrell Elo wszystkim.. jestem na momencik... Krzyyś.... [skacze na niego, przytula] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:53 am
Nightmaree Christoff_Gangrell Elo wszystkim.. jestem na momencik... chodz Krzysiu za kanape coś Ci powiem na ucho sweatdrop za kanapa raczej tam sie nie zmiescisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:53 am
Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Elo wszystkim.. jestem na momencik... Krzyyś.... [skacze na niego, przytula] heart uuuu no jak wszystkich witasz jak swojego faceta to chyba nie bedzie zły o sex z kolega wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|