|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 4:56 am
Damroka Hej ;] Paul jest w domu? razz Byla z toba czy jednak poszla do szkoly? ;] niewiem pojecia , mielismy sie zgadac jeszcze rano ale mi sie zaspalo stressed hej Kitty *zaczyna laskotac zeby zeszla* xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 4:58 am
patrzcie jaką spodniczke dostalam od Eredina wink dziekuje *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:05 am
Eredin Damroka Hej ;] Paul jest w domu? razz Byla z toba czy jednak poszla do szkoly? ;] niewiem pojecia , mielismy sie zgadac jeszcze rano ale mi sie zaspalo stressed hej Kitty *zaczyna laskotac zeby zeszla* xd : Ita byla byla dzisiaj na forum ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:07 am
Damroka Ita byla byla dzisiaj na forum ;] Niestety przybyłem o godzine za pozno stressed Stokrotko znmc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:09 am
Eredin Damroka Ita byla byla dzisiaj na forum ;] Niestety przybyłem o godzine za pozno stressed Stokrotko znmc wink no niestety ;] OK, ja ide sie pobawic moimi filofun biggrin (rzemyki) zaplatam koleczka smile hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:12 am
Damroka Eredin Damroka Ita byla byla dzisiaj na forum ;] Niestety przybyłem o godzine za pozno stressed Stokrotko znmc wink no niestety ;] OK, ja ide sie pobawic moimi filofun biggrin (rzemyki) zaplatam koleczka smile hehehehe to sa te kolorowe ? te ktorymi sie wszyscy bawia ? mi za nic nie chce z tgeo nic wyjsc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:15 am
Eredin Damroka Eredin Damroka Ita byla byla dzisiaj na forum ;] Niestety przybyłem o godzine za pozno stressed Stokrotko znmc wink no niestety ;] OK, ja ide sie pobawic moimi filofun biggrin (rzemyki) zaplatam koleczka smile hehehehe to sa te kolorowe ? te ktorymi sie wszyscy bawia ? mi za nic nie chce z tgeo nic wyjsc xp No biggrin wyobraz sobie ze mam dwa rozowe stressed mi wychodzi ale nigdy nie umiem zaczac dlatego troche to kosclawo na dole wyglada biggrin ale to nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:22 am
witam i o zdrowko pytam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 5:24 am
Stokrotka witam i o zdrowko pytam blaugh dobrze wiesz ze ze mną zle scream łobuziaro Ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|