|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:48 am
Stokrotka Damroka Czesc ^^ Ja tez dzisiaj na wagarach blaugh to piateczka a ja jestem chora i nie poszłam do szkoły sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:49 am
Kitty-ShadowCat Stokrotka Damroka Czesc ^^ Ja tez dzisiaj na wagarach blaugh to piateczka a ja jestem chora i nie poszłam do szkoły sweatdrop uuu to wspolczuje, teraz jest wolne mozna sie ewakuowac z domu na caaly dzien a ty chora sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:49 am
Damroka Stokrotka Damroka Czesc ^^ Ja tez dzisiaj na wagarach blaugh to piateczka nie mialam zamiaru pisac w ostatni dzien szkoly przed swietami testu z obligacji, akcji, przedsiebiorstw, kursy pieniedzy i gospodarki stare stare a kto by chcial? xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:50 am
Damroka Stokrotka Damroka Czesc ^^ Ja tez dzisiaj na wagarach blaugh to piateczka nie mialam zamiaru pisac w ostatni dzien szkoly przed swietami testu z obligacji, akcji, przedsiebiorstw, kursy pieniedzy i gospodarki stare stare no ja tez miałam isc ale lekcje po 25 min i 2 sprawdziany nie to nie dlamnie stwierdziłam rano
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:51 am
Miss_Karina Damroka Stokrotka Damroka Czesc ^^ Ja tez dzisiaj na wagarach blaugh to piateczka nie mialam zamiaru pisac w ostatni dzien szkoly przed swietami testu z obligacji, akcji, przedsiebiorstw, kursy pieniedzy i gospodarki stare stare a kto by chcial? xd whee nie wiem biggrin ale jestem pewna ze nauczycielce chce sie w swieta sprawdzac to wszystko biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:56 am
Stokrotka chyba nie maja co robic w nudo innego wytłumaczenia nie ma no cyna ze tesknia za nami hihihhi o tak z pewnoscia ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:57 am
Miss_Karina Omega Sun aha 3nodding Moze zaczniesz sie udzielac w topiku: gildiowej Kuchni? O.o a jest taki topic? to nie wiedzialam wink moze zaczne sie udzielac whee (choc malo gotuje blaugh ) eek Jest... od bardzo dawna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:58 am
Damroka Stokrotka chyba nie maja co robic w nudo innego wytłumaczenia nie ma no cyna ze tesknia za nami hihihhi o tak z pewnoscia ! biggrin ba ja zanimi tak bardzio ze az mnie ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 3:00 am
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun aha 3nodding Moze zaczniesz sie udzielac w topiku: gildiowej Kuchni? O.o a jest taki topic? to nie wiedzialam wink moze zaczne sie udzielac whee (choc malo gotuje blaugh ) eek Jest... od bardzo dawna sweatdrop heh whee ja nie buszuje po topicach niestety whee esh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 3:03 am
Stokrotka Damroka Stokrotka chyba nie maja co robic w nudo innego wytłumaczenia nie ma no cyna ze tesknia za nami hihihhi o tak z pewnoscia ! biggrin ba ja zanimi tak bardzio ze az mnie ...... tak szczerze to ja nawet lubie niektorych nauczycieli, szkola az taka zla tez nie jest o ile od czasu do czasu mozna od niej odpoczac-> weekendy sa troche za krotkie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 3:05 am
@Damroka- ja tez lubie swoich profesorow z wydzialu, sa fajni whee i łikedny u mnie sa ZDECYDOWANIE za krotkie... dla mnie łikend trwa jedynie jeden dzien blaugh whee juz niecierpliwie czekam na wakacje sweatdrop ta sesja letnia >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 3:14 am
Miss_Karina @Damroka- ja tez lubie swoich profesorow z wydzialu, sa fajni whee i łikedny u mnie sa ZDECYDOWANIE za krotkie... dla mnie łikend trwa jedynie jeden dzien blaugh whee juz niecierpliwie czekam na wakacje sweatdrop ta sesja letnia >.<heh smile no takie sa studia, niestety ja jestem dopiero w gim i jak sobie pomysle ze jeszcze tyle nauki przedemna to..... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 3:31 am
Damroka Miss_Karina @Damroka- ja tez lubie swoich profesorow z wydzialu, sa fajni whee i łikedny u mnie sa ZDECYDOWANIE za krotkie... dla mnie łikend trwa jedynie jeden dzien blaugh whee juz niecierpliwie czekam na wakacje sweatdrop ta sesja letnia >.<heh smile no takie sa studia, niestety ja jestem dopiero w gim i jak sobie pomysle ze jeszcze tyle nauki przedemna to..... gonk spokojnie whee lata ci mina bardzo szybko...no moze troche za szybko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|