|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:49 am
hej jest tu ktos ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:52 am
Eredin hej jest tu ktos ? biggrin hej Eri xd a wlasnie masz pozdrowienia od Ity whee wink była tutaj ok. dwie godziny temu 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:56 am
Miss_Karina Eredin hej jest tu ktos ? biggrin hej Eri xd a wlasnie masz pozdrowienia od Ity whee wink była tutaj ok. dwie godziny temu 3nodding whee spoznilem sie .. ale niezmiernie dziekuje za informacje jestes nieoceniona Kari biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:56 am
O.o ej a po co ci papeć w buzi? jako smoczek czy jak? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:57 am
Eredin Miss_Karina Eredin hej jest tu ktos ? biggrin hej Eri xd a wlasnie masz pozdrowienia od Ity whee wink była tutaj ok. dwie godziny temu 3nodding whee spoznilem sie .. ale niezmiernie dziekuje za informacje jestes nieoceniona Kari biggrin xd heh nmzc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:58 am
Miss_Karina O.o ej a po co ci papeć w buzi? jako smoczek czy jak? o.O dziubku troszku kacyk mnie meczy nie tak glosno. WItaj slonko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:05 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina O.o ej a po co ci papeć w buzi? jako smoczek czy jak? o.O dziubku troszku kacyk mnie meczy nie tak glosno. WItaj slonko whee kac... cool cos ty wyrabial w nocy, co? a nie na zajeciach? XD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:07 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina O.o ej a po co ci papeć w buzi? jako smoczek czy jak? o.O dziubku troszku kacyk mnie meczy nie tak glosno. WItaj slonko whee kac... cool cos ty wyrabial w nocy, co? a nie na zajeciach? XD whee nu dzis mialem na 8 i tylko jedne cwiczenia, zdychalem normalnie XD ale juz mam od dziś swieta wiec nie ma zle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:27 am
hej Omi 4laugh O.o masz, kawa... napij sie jej a lepiej sie poczujesz moj ty biedaku... a ja zaraz wroce, bede smazyc kotleciki z jajek na obiad whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 2:31 am
Miss_Karina hej Omi 4laugh O.o masz, kawa... napij sie jej a lepiej sie poczujesz moj ty biedaku... a ja zaraz wroce, bede smazyc kotleciki z jajek na obiad whee obiad? ja dopiero jestem w trakcie sniadanka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|